Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 't Klooster
Geef uw mening

't Klooster

Centraal gelegen in Uden ? de groenste gemeente van Europa in 2007- ligt ?t Klooster Uden. Een voormalig klooster dat dankzij de cultuurhistorische waarde alleen al de moeite is voor een

verblijf. In 't Klooster kunt u in alle rust genieten van de typische Brabantse gastvrijheid en de huiselijke sfeer. Het authentieke interieur met plafond-ornamenten, houtgesneden bordestrap en kapel met glas-in-loodramen zijn de stille herinneringen aan de rijke historie van een pand uit 1882. Onder de eeuwenoude rode beuk in de kloostertuin kunt u bijkomen van een drukke dag en genieten van de serene stilte.?t Klooster Uden is de ideale uitvalplaats voor jong en oud. Fietsers en wandelaars. Toeristen en zakenmensen. Natuurliefhebbers of cultuursnuivers. ?t Klooster Uden biedt een prima onderkomen voor iedereen op zoek naar een goede overnachtingslocatie in bourgondisch Brabant.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor 't Klooster in Uden, Noord Brabant, Nederland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Centraal gelegen in Uden ? de groenste gemeente van Europa in 2007- ligt ?t Klooster Uden. Een voormalig klooster dat dankzij de cultuurhistorische waarde alleen al de moeite is voor een verblijf. In 't Klooster kunt u in alle rust genieten van de typische Brabantse gastvrijheid en de huiselijke sfeer. Het authentieke interieur met plafond-ornamenten, houtgesneden bordestrap en kapel met glas-in-loodramen zijn de stille herinneringen aan de rijke historie van een pand uit 1882. Onder de eeuwenoude rode beuk in de kloostertuin kunt u bijkomen van een drukke dag en genieten van de serene stilte.?t Klooster Uden is de ideale uitvalplaats voor jong en oud. Fietsers en wandelaars. Toeristen en zakenmensen. Natuurliefhebbers of cultuursnuivers. ?t Klooster Uden biedt een prima onderkomen voor iedereen op zoek naar een goede overnachtingslocatie in bourgondisch Brabant.