Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Ostsee Dierhagen
Geef uw mening

Hotel Ostsee Dierhagen

Dit hotel is op 1 april 2005 nieuw geopend en is in harmonie met de omgeving gebouwd. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke bouwstoffen, zoals hout en steen. Het hotel ligt op

200 meter van het uitgebreide Oostzeestrand en is te voet te bereiken. In de omgeving kunt u een bezoek brengen aan de stad Rostock. U kunt ook een fietstocht over het schiereiland Fischland-Darss-Zingst maken. Hier vindt u witte, steenvrije stranden, duinen, beschutte veenvelden, weilanden en ondiepe baaien. U kunt in dit hotel werkelijk tot rust komen. Het hotel biedt vele wellness- en healthmogelijkheden.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Ostsee Dierhagen in Dierhagen, Mecklenburg Vorpommern, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Dit hotel is op 1 april 2005 nieuw geopend en is in harmonie met de omgeving gebouwd. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke bouwstoffen, zoals hout en steen. Het hotel ligt op 200 meter van het uitgebreide Oostzeestrand en is te voet te bereiken. In de omgeving kunt u een bezoek brengen aan de stad Rostock. U kunt ook een fietstocht over het schiereiland Fischland-Darss-Zingst maken. Hier vindt u witte, steenvrije stranden, duinen, beschutte veenvelden, weilanden en ondiepe baaien. U kunt in dit hotel werkelijk tot rust komen. Het hotel biedt vele wellness- en healthmogelijkheden.