Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Schloss Meisdorf
Geef uw mening

Schloss Meisdorf

Parkhotel Schloß Meisdorf is een authentiek kasteel uit het jaar 1708. Dit unieke kasteelhotel is niet alleen bekend vanwege haar uitstraling maar ook vanwege de 18-holes golfbaan met schitterende waterpartijen en verraderlijke

bunkers. In de schitterende natuur van Sachsen Anhalt kunt u volop wandelen, fietsen en andere out door activiteiten beleven. Schloß Meisdorf beschikt over 72 comfortabele kamers, waaronder authentieke kasteelsuites. Deze suits zijn van alle gemakken voorzien, zoals een luxe badkamer, televisie, telefoon, minibar en kluisje. In het hotel treft u maar liefst twee à-la-carte restaurants waar u naar hartelust kunt dineren. Mocht u voor of na uw diner/lunch een drankje willen nuttigen dan kan dit in onze intieme hotelbar. Het hotel biedt vele faciliteiten, zoals een golfbaan, tennisbaan en bowlingbaan. Tevens beschikt het hotel over een wellness center. Hier geniet u van het zwembad, de sauna en het solarium en kunt u terecht in de beautysalon voor een ontspannende massage. In de directe omgeving ligt de 11e eeuwse Burcht Falkenstein. Een wandeling naar deze burcht is aan te raden, zeker als de valkenier aan het werk is op de binnenplaats. Net zo noemenswaardig is de Romantik Route, een tocht langs diverse kastelen uit de Middeleeuwen die veelal dagelijks te bezichtigen zijn. De vakwerkstad Quedlinburg is ruim duizend jaar oud en nodigt dan ook uit tot een historische wandeling. Deze stad ligt op 16 kilometer van Meisdorf en is ook bekend vanwege haar Domschatten.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Schloss Meisdorf in Meisdorf, Harz, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Parkhotel Schloß Meisdorf is een authentiek kasteel uit het jaar 1708. Dit unieke kasteelhotel is niet alleen bekend vanwege haar uitstraling maar ook vanwege de 18-holes golfbaan met schitterende waterpartijen en verraderlijke bunkers. In de schitterende natuur van Sachsen Anhalt kunt u volop wandelen, fietsen en andere out door activiteiten beleven. Schloß Meisdorf beschikt over 72 comfortabele kamers, waaronder authentieke kasteelsuites. Deze suits zijn van alle gemakken voorzien, zoals een luxe badkamer, televisie, telefoon, minibar en kluisje. In het hotel treft u maar liefst twee à-la-carte restaurants waar u naar hartelust kunt dineren. Mocht u voor of na uw diner/lunch een drankje willen nuttigen dan kan dit in onze intieme hotelbar. Het hotel biedt vele faciliteiten, zoals een golfbaan, tennisbaan en bowlingbaan. Tevens beschikt het hotel over een wellness center. Hier geniet u van het zwembad, de sauna en het solarium en kunt u terecht in de beautysalon voor een ontspannende massage. In de directe omgeving ligt de 11e eeuwse Burcht Falkenstein. Een wandeling naar deze burcht is aan te raden, zeker als de valkenier aan het werk is op de binnenplaats. Net zo noemenswaardig is de Romantik Route, een tocht langs diverse kastelen uit de Middeleeuwen die veelal dagelijks te bezichtigen zijn. De vakwerkstad Quedlinburg is ruim duizend jaar oud en nodigt dan ook uit tot een historische wandeling. Deze stad ligt op 16 kilometer van Meisdorf en is ook bekend vanwege haar Domschatten.