Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Villa Nostra
Geef uw mening

Villa Nostra

Villa Nostra is een kleinschalige bed & breakfast met bijzondere gastenkamers, gelegen in het Belgisch-Limburgse Paal. Paal ligt op 20km ten noorden van Hasselt. In de eetruimte van het hotel wordt het

ontbijt geserveerd en in de zomermaanden kunt u een duik nemen in het verwarmde buitenzwembad. Fietsverhuur en parkeergelegenheid zijn aanwezig. De kamers van Villa Nostra zijn voorzien van boxspring bedden, flatscreen televisie, gratis draadloos internet, airconditioning, minibar, Nespresso apparaat en theefaciliteiten. De badkamers zijn voorzien van bad en/of douche, toilet en f?hn. De kamer Emocion heeft daarnaast ook een terras en een volledig ingerichte open keuken. De kamer Sentimento biedt u een keukenblok, zithoek en bureau. Op-en-top genieten doet u in de Feeling, een luxe wellness suite met Bose Ipod docking station, priv? dakterras, infrarood sauna, hydro massage bad, lounge en gebruik van badjas en slipper.In de badkamer treft u een inloopdouche, toilet en f?hn. Villa Nostra ligt vlakbij recreatiegebied De Paalse Plas. Op de plas zijn diverse watersporten mogelijk zoals zeilen, roeien, vissen en surfen. Tevens zijn er ligweiden die het in de warme maanden zeer aantrekkelijk maken om er heerlijk te luieren. Rondom de plas lopen verschillende wandel- en fietsroutes waarmee u gemakkelijk de mooie omgeving verkent. In het nabijgelegen Beringen staan de steenkoolmijnen centraal. Zo kunt u de voormalige villa van de mijndirecteur bezichtigen en beschikt het Vlaams Mijnmuseum over interessante en indrukwekkende elementen van het mijnwerkersbestaan. Wat u niet mag missen is een wandeling over de mijnterril, een steenberg die na sluiting van de mijnen aantrekkelijk werd gemaakt als wandelroute. Houdt u van shoppen? Stap dan in de auto voor een bezoek aan Hasselt waar u eindeloos kunt slenteren door de levendige winkelstraten.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Villa Nostra in Paal, België
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 120,001 dag
  • Beschrijvingen (1)
Villa Nostra is een kleinschalige bed & breakfast met bijzondere gastenkamers, gelegen in het Belgisch-Limburgse Paal. Paal ligt op 20km ten noorden van Hasselt. In de eetruimte van het hotel wordt het ontbijt geserveerd en in de zomermaanden kunt u een duik nemen in het verwarmde buitenzwembad. Fietsverhuur en parkeergelegenheid zijn aanwezig. De kamers van Villa Nostra zijn voorzien van boxspring bedden, flatscreen televisie, gratis draadloos internet, airconditioning, minibar, Nespresso apparaat en theefaciliteiten. De badkamers zijn voorzien van bad en/of douche, toilet en f?hn. De kamer Emocion heeft daarnaast ook een terras en een volledig ingerichte open keuken. De kamer Sentimento biedt u een keukenblok, zithoek en bureau. Op-en-top genieten doet u in de Feeling, een luxe wellness suite met Bose Ipod docking station, priv? dakterras, infrarood sauna, hydro massage bad, lounge en gebruik van badjas en slipper.In de badkamer treft u een inloopdouche, toilet en f?hn. Villa Nostra ligt vlakbij recreatiegebied De Paalse Plas. Op de plas zijn diverse watersporten mogelijk zoals zeilen, roeien, vissen en surfen. Tevens zijn er ligweiden die het in de warme maanden zeer aantrekkelijk maken om er heerlijk te luieren. Rondom de plas lopen verschillende wandel- en fietsroutes waarmee u gemakkelijk de mooie omgeving verkent. In het nabijgelegen Beringen staan de steenkoolmijnen centraal. Zo kunt u de voormalige villa van de mijndirecteur bezichtigen en beschikt het Vlaams Mijnmuseum over interessante en indrukwekkende elementen van het mijnwerkersbestaan. Wat u niet mag missen is een wandeling over de mijnterril, een steenberg die na sluiting van de mijnen aantrekkelijk werd gemaakt als wandelroute. Houdt u van shoppen? Stap dan in de auto voor een bezoek aan Hasselt waar u eindeloos kunt slenteren door de levendige winkelstraten.
 Lees meer bij Weekendjeweg