Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 De Witte Merel Deluxe
Geef uw mening

De Witte Merel Deluxe

In De Witte Merel Deluxe is het volop genieten van de mooie kamers en de prachtige omgeving van Paal, het Belgische plaatsje waar deze bed & breakfast gelegen is. Paal ligt op

20km ten noorden van Hasselt. Er zijn drie verschillende kamertypes met elk een eigen, smaakvolle inrichting. Ontbijten doet u in de ontbijtzaal, maar op aanvraag is het ook mogelijk deze op uw hotelkamer te gebruiken. Het is optimaal ontspannen in het buitenzwembad, omringd door mooie natuur. De kamers van De Witte Merel Deluxe zijn voorzien van priv? terras, telefoon, televisie, gratis draadloos internet, minibar, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad, douche, toilet en f?hn. De Montr?al is geschikt voor mindervaliden, de Malibu voor mensen met een allergie en de Memphis is aangepast voor slechtzienden. De Witte Merel Deluxe is bij uitstek geschikt voor wandel- en fietsliefhebbers. De prachtige omgeving leent zich prima voor het maken van natuurtochten en er is een uitgebreid netwerk van fietsroutes waarvan een aantal het hotel passeert. U bevindt zich in Paal in een omgeving met interessante steden en prachtige natuurgebieden. Die combinatie maakt het mogelijk om actieve recreatie in de buitenlucht af te wisselen met culturele bezoeken en een middag shoppen. Dat kan bijvoorbeeld heel goed in Hasselt of als u iets verder wilt rijden in Maastricht en Antwerpen. Maak kennis met een belangrijk stukje geschiedenis van de regio, namelijk het Vlaams Mijnmuseum in Beringen. Andere bezienswaardigheden in deze plaats zijn de Sint-Pietersbandenkerk en de mijnkathedraal Sint-Theodardus.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor De Witte Merel Deluxe in Paal, België
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 356,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
In De Witte Merel Deluxe is het volop genieten van de mooie kamers en de prachtige omgeving van Paal, het Belgische plaatsje waar deze bed & breakfast gelegen is. Paal ligt op 20km ten noorden van Hasselt. Er zijn drie verschillende kamertypes met elk een eigen, smaakvolle inrichting. Ontbijten doet u in de ontbijtzaal, maar op aanvraag is het ook mogelijk deze op uw hotelkamer te gebruiken. Het is optimaal ontspannen in het buitenzwembad, omringd door mooie natuur. De kamers van De Witte Merel Deluxe zijn voorzien van priv? terras, telefoon, televisie, gratis draadloos internet, minibar, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad, douche, toilet en f?hn. De Montr?al is geschikt voor mindervaliden, de Malibu voor mensen met een allergie en de Memphis is aangepast voor slechtzienden. De Witte Merel Deluxe is bij uitstek geschikt voor wandel- en fietsliefhebbers. De prachtige omgeving leent zich prima voor het maken van natuurtochten en er is een uitgebreid netwerk van fietsroutes waarvan een aantal het hotel passeert. U bevindt zich in Paal in een omgeving met interessante steden en prachtige natuurgebieden. Die combinatie maakt het mogelijk om actieve recreatie in de buitenlucht af te wisselen met culturele bezoeken en een middag shoppen. Dat kan bijvoorbeeld heel goed in Hasselt of als u iets verder wilt rijden in Maastricht en Antwerpen. Maak kennis met een belangrijk stukje geschiedenis van de regio, namelijk het Vlaams Mijnmuseum in Beringen. Andere bezienswaardigheden in deze plaats zijn de Sint-Pietersbandenkerk en de mijnkathedraal Sint-Theodardus.
 Lees meer bij Weekendjeweg