Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 De Heerlijkheid Satenbergh
Geef uw mening

De Heerlijkheid Satenbergh

Hotel De Heerlijkheid Satenbergh, gelegen in het uiterste zuiden van de provincie Belgisch Limburg, is gevestigd in een sfeervolle oude vierkantshoeve uit 1648. Uw ontbijt wordt geserveerd in de fraai ingerichte ontbijtkamer

van waaruit u uitkijkt op de zachtglooiende tuin met watervallen en fonteinen. Desgewenst kunt u uw dag bij mooi weer ook op het terras beginnen. Hotel De Heerlijkheid Satenbergh beschikt verder over twee zitkamers waarvan één met haard, mini-bar en computer (gebruik tegen kleine vergoeding) en één met tv. Er is een afgesloten parkeerplaats aanwezig. De kamers hebben ieder hun eigen kleur en beschikken over tv en badkamer badkamer met douche en WC. De omgeving van Heers-Vechmaal met haar velden, boomgaarden, kastelen en hoeves leent zich uitstekend voor het maken van wandel- of fietstochten. In Tongeren, de oudste stad van België, kunnen antiekliefhebbers hun hart ophalen. Bovendien vindt u er, net als in Sint-Truiden, gezellige winkelstraten en goede restaurants.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor De Heerlijkheid Satenbergh in Heers Vechmaal, België
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 220,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Hotel De Heerlijkheid Satenbergh, gelegen in het uiterste zuiden van de provincie Belgisch Limburg, is gevestigd in een sfeervolle oude vierkantshoeve uit 1648. Uw ontbijt wordt geserveerd in de fraai ingerichte ontbijtkamer van waaruit u uitkijkt op de zachtglooiende tuin met watervallen en fonteinen. Desgewenst kunt u uw dag bij mooi weer ook op het terras beginnen. Hotel De Heerlijkheid Satenbergh beschikt verder over twee zitkamers waarvan één met haard, mini-bar en computer (gebruik tegen kleine vergoeding) en één met tv. Er is een afgesloten parkeerplaats aanwezig. De kamers hebben ieder hun eigen kleur en beschikken over tv en badkamer badkamer met douche en WC. De omgeving van Heers-Vechmaal met haar velden, boomgaarden, kastelen en hoeves leent zich uitstekend voor het maken van wandel- of fietstochten. In Tongeren, de oudste stad van België, kunnen antiekliefhebbers hun hart ophalen. Bovendien vindt u er, net als in Sint-Truiden, gezellige winkelstraten en goede restaurants.
 Lees meer bij Weekendjeweg