Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 De Graaf van Monte Cristo
Geef uw mening

De Graaf Van Monte Cristo

In het Belgische Bassenge, 13km van Maastricht en Luik, ligt het sfeervolle Kasteel de Graaf van Monte Cristo. Een aanrader voor een romantisch verblijf met een Franse ambiance - en dat alles

in het groene heuvellandschap van de Jekervallei. Het interieur kenmerkt zich door een combinatie van eenvoud, 19de eeuwse elementen en moderne accenten. De sfeervolle suites van de Graaf van Monte Cristo zijn voorzien van heerlijke bedden en een badkamer met bad en/of douche en toilet. Het kasteel wordt omringd door een tuin met o.a. een Maria Lourdes grot en beschikt over een schildersatelier waar ook workshops worden gegeven. Ook is het kasteel af te huren voor grote gezelschappen. Bassenge is een uistekende uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door de natuurrijke omgeving en ook Luik of Maastricht zijn eenvoudig te bereiken. Deze twee steden bieden u een onvervalste bourgondische sfeer - u bent er even heerlijk tussenuit.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor De Graaf Van Monte Cristo in Bassenge, Belgisch Limburg, België.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
In het Belgische Bassenge, 13km van Maastricht en Luik, ligt het sfeervolle Kasteel de Graaf van Monte Cristo. Een aanrader voor een romantisch verblijf met een Franse ambiance - en dat alles in het groene heuvellandschap van de Jekervallei. Het interieur kenmerkt zich door een combinatie van eenvoud, 19de eeuwse elementen en moderne accenten. De sfeervolle suites van de Graaf van Monte Cristo zijn voorzien van heerlijke bedden en een badkamer met bad en/of douche en toilet. Het kasteel wordt omringd door een tuin met o.a. een Maria Lourdes grot en beschikt over een schildersatelier waar ook workshops worden gegeven. Ook is het kasteel af te huren voor grote gezelschappen. Bassenge is een uistekende uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door de natuurrijke omgeving en ook Luik of Maastricht zijn eenvoudig te bereiken. Deze twee steden bieden u een onvervalste bourgondische sfeer - u bent er even heerlijk tussenuit.