Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Adagio Basel City
Geef uw mening

Adagio Basel City

Adagio Basel City ligt midden in het historische centrum van Basel. Deze stad ligt in het noorden van Zwitserland, grenzend aan Duitsland en Frankrijk. Het 3-sterrenhotel is modern ingericht en beschikt over

een gratis fitness. Tevens is er parkeren mogelijk (tegen betaling). De studio's van Adagio Basel City zijn voorzien van een keuken, televisie, telefoon, gratis draadloos internet, wekdienst, kluis, airconditioning, bureau en badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Adagio Basel City is een ideaal startpunt om veelzijdig Bazel te ontdekken. Zo vindt u in het historische centrum vele toeristische trekpleisters zoals de Marktplatz, de Barfüsserplatz, de Münster en het Basler Rathaus. Bezoekt u ook eens de wijk Klingental, waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. U ziet hier verschillende vakwerkhuizen en pittoreske straatjes met bruine cafés. Tevens staat Bazel bekend om de ontwikkeling in de papierindustrie. Dit is terug te zien in de wijk Sankt Alban, waar u kennis maakt met middeleeuwse fabriekspanden en het Papiermuseum. Bent u winkelliefhebber? Ook dan zit u goed in Bazel. Bekende winkelstraten zoals Freiestrasse, Gerberstrasse en Nadelberg nodigen u uit voor urenland shopplezier. Voor een lekkere maaltijd kiest u een restaurant op de Steinenvorstadt of de Marktplatz.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Adagio Basel City in Basel, Zwitserland, Zwitserland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Adagio Basel City ligt midden in het historische centrum van Basel. Deze stad ligt in het noorden van Zwitserland, grenzend aan Duitsland en Frankrijk. Het 3-sterrenhotel is modern ingericht en beschikt over een gratis fitness. Tevens is er parkeren mogelijk (tegen betaling). De studio's van Adagio Basel City zijn voorzien van een keuken, televisie, telefoon, gratis draadloos internet, wekdienst, kluis, airconditioning, bureau en badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Adagio Basel City is een ideaal startpunt om veelzijdig Bazel te ontdekken. Zo vindt u in het historische centrum vele toeristische trekpleisters zoals de Marktplatz, de Barfüsserplatz, de Münster en het Basler Rathaus. Bezoekt u ook eens de wijk Klingental, waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. U ziet hier verschillende vakwerkhuizen en pittoreske straatjes met bruine cafés. Tevens staat Bazel bekend om de ontwikkeling in de papierindustrie. Dit is terug te zien in de wijk Sankt Alban, waar u kennis maakt met middeleeuwse fabriekspanden en het Papiermuseum. Bent u winkelliefhebber? Ook dan zit u goed in Bazel. Bekende winkelstraten zoals Freiestrasse, Gerberstrasse en Nadelberg nodigen u uit voor urenland shopplezier. Voor een lekkere maaltijd kiest u een restaurant op de Steinenvorstadt of de Marktplatz.