Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Zwitserland (167)
Regio's
Wallis (99)
Plaatsen
GRIMENTZ (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in GRIMENTZ

Vakantiewoning KINETTE

Zwitserland Wallis GRIMENTZ

Locatie

Vakantiewoning Kinette staat in het kleine plaatsje Grimentz. De typische Walliser charme maakt van dit leuke dorpje een schilderachtig en authentiek dorpje op 1570 m. Het vakantiehuis staat ca. 25 km ten

zuiden van Sierre en ca. 40 km ten westen van Sion. U woont op loopafstand van allerlei winkeltjes, omringd door witte toppen en vuurrode geraniums. Dit leuke dorpje is autovrij. Binnen een uur rijden heeft u vele mogelijkheden tot leuke uitstapjes; Brig, Visp en het kuuroord Leukerbad. Natuurlijk mag ook een bezoek aan Sion niet ontbreken tijdens uw vakantie. U bewoont het appartement op de tweede en derde etage (met een slaapkamer met laag plafond). Uw appartement is gezellig en sfeervol ingericht. Vakantiewoning Kinette staat in het dorpscentrum van het prachtige ?bloemendorp?.

Uw woning

70 m². Entree, woonkamer met zithoek, eethoek, ktv, radio en houtkachel. Aparte keuken met 3 kookplaten, oven en balkon. Slaapkamer met 1 tweepers. bed (1,40 m). Badkamer met douche, wastafel en toilet. 1e Etage: 2e slaapkamer met 3 éénpers. bedden (met laag plafond); 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Uw woning is gezellig en sfeervol ingericht.

Bijzonderheden

U parkeert op ca. 100 m.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen