Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Zwitserland (167)
Regio's
Wallis (99)
Plaatsen
GRÄCHEN (7)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in GRÄCHEN

Vakantiewoning RIO ISABELLE

Zwitserland Wallis GRÄCHEN

Locatie

Vakantiehuis Isabelle staat 800 m buiten het levendige bergdorpje Grächen, omgeven door de indrukwekkende bergtoppen van Wallis. Hoog boven het Mattertal, om de hoek van Zermatt en de 4478 m hoge Matterhorn,

ligt uw woning op 1200 m hoogte. U kunt vanaf de voordeur wandelen, de cabinelift naar de Seetalhorn nemen of met de auto dagtrips maken naar ondermeer de Aletschgletsjer, het Saasdal en Saas Fee, of zelfs via de Simplonpas naar Italië en vertoeven aan het Lago Maggiore. De zijdalen van het Rhonedal bieden vele verrassingen; sport en adventure mogelijkheden, romantische bergdorpjes zoals Grimentz, diverse kleinschalige en interessante musea en niet te vergeten de lokale culinaire specialiteiten. Vakantiewoning Isabelle ligt op de bovenste etage, is netjes en ruim, het balkon ligt op het zuiden en biedt een prachtig uitzicht.

Uw woning

60 m², 3e etage. Entree, woonkeuken met 3 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, ktv, eethoek en een zithoek. Balkon op het zuiden. Badkamer met douche toilet en wastafel. Slaapkamer met 2 éénpers. bedden, 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiewoning CARMEN

Zwitserland Wallis GRÄCHEN

Locatie

Vakantiewoning Carmen ligt in Grächen, een Walliser bergdorpje op 1200 m hoogte, aan de voet van de 3037 m hoge Seetalhorn, hoog boven het Mattertal richting Zermatt en de Matterhorn. Om de

hoek liggen vele vierduizenders zoals de 4545 m hoge Dom en Saas Fee. De indrukwekkende Aletschglescher, het romantische Turtmanntal en het kuuroord Leukerbad liggen stuk voor stuk binnen handbereik. De vakantiewoning Carmen ligt 800 m buiten het gezellige centrum van Grächen, vanwaar u met de gondelbaan hoog in de bergen wordt gebracht. U bewoont één van de 8 appartementen; u woont op de 1e etage. Vakantiewoning Carmen is keurig ingericht, uw balkon ligt op het zuiden.

Uw woning

70 m², 1e etage. Entree, woonkeuken met 3 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, eethoek, zitbank, balkon op het zuiden. Slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 pers. bed en balkon, 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed, wastafel en balkon. Badkamer met douche, toilet en wastafel.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis SPIELI

Zwitserland Wallis GRÄCHEN

Locatie

Vakantiehuis Spieli staat in het centrum van Grächen, één van de levendige bergdorpjes omgeven door machtige bergtoppen van Wallis. Halverwege het Mattertal, de poort naar de 4478 m hoge Matterhorn, ligt Grächen

op 1100 m hoogte, aan de voet van de Seetalhorn. Dagtrips naar Zermatt, Saas Fee, de Aletschgletsjer, via de simplonpas naar Italië of Locarno aan het lago Maggiore. In het Rhonedal en de haar zijdalen vind u vele musea, ijsgrotten of sport & adventure mogelijkheden. Door de centrale ligging kunt u lopend boodschappen doen, uit eten of wandelingen maken. U parkeert op ca. 200 m van het vakantiehuis (ca. CF 5,- per dag). Vakantiehuis Spieli is keurig en sfeervol ingericht en biedt alle comfort voor 4 tot 6 personen.

Uw woning

90m². Ruime woonkamer met comfortabele zithoek (tevens 2 pers. bedbank), satelliet-ktv, radio/cd-speler en een originele tegelkachel. Open keuken met 4 kookplaten, oven en eethoek. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Groot terras met zitje en een omheind tuintje.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Chalet HEIDERÖSLI II

Zwitserland Wallis GRÄCHEN

Locatie

Chalet Heiderösli II staat in het gezellige autovrije bergdorp Grächen. Het toeristenplaatsje is zeer geliefd bij families met kinderen. Het vakantiehuis staat 24 km ten zuiden van Visp en ca. 30 km

ten noorden van het alom bekende Zermatt. In het dorp is een heuse ?Walk of Fame?, zoals ook Hollywood deze kent. Hierop zijn echter de stamgasten van Grächen en prominenten met een voetafdruk vereeuwigd. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van heerlijke wandelingen. Wandel over kleurrijke, onbemeste weiden of neem een spectaculaire route. Voor gezellige stadse drukte bezoekt u Brig, Sierre of Sion. Parkeren tegen betaling van ongeveer CF 5 per dag op ca, 200 m van de vakantiewoning. De woning onder en boven u worden bewoond door andere vakantiegangers waarmee u de tuin met schommel deelt. U bewoont het appartement op de eerste etage van chalet Heiderösli II.

Uw woning

ca. 70 m². Entree via buitentrap (10 treden), woonkamer met zithoek, 1 éénpers. bed met uitschuifbed en satelliet-ktv. Keuken met eethoek, 4 kookplaten, koffiezetapparaat en oven. Slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 2e slaapkamer met 1 éénpers. bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Rondom een groot balkon met meubilair.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Chalet HEIDERÖSLI

Zwitserland Wallis GRÄCHEN

Locatie

In het gezellige bergdorp Grächen vindt u chalet Heiderösli. Dit toeristenplaatsje ligt op een breed zonneterras hoog boven het Mattertal op 1620 m. Uw vakantiehuis staat 24 km ten zuiden van Visp

en ca. 30 ten noorden van het bekende Zermatt. Dit is een familievriendelijk vakantieoord en wordt omgeven door majestueuze bergreuzen, waaronder enkele bergen van vierduizend meter en meer. In de zomer is Grächen een ideaal vertrekpunt voor wandelingen. Maar u kunt ook leuke uitstapjes maken naar Brig, Sierre of Sion. In de autovrije dorpskern van het dorp zijn het de typische Walliser houten huizen, door de zon zwart gebrand, die het straatbeeld bepalen. U parkeert op ca. 200 m van het vakantiehuis (ca. CF 5 per dag). U bewoont de knusse vakantiewoning op de begane grond van chalet Heiderösli.

Uw woning

ca. 60 m². Entree via terras, woonkamer met zithoek, éénpers. bed en satelliet-ktv. Keuken met eethoek, 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat en radio. Slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Gerenoveerde badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met meubilair en grote weide met schommel.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiewoning ATLANTIS

Zwitserland Wallis GRÄCHEN

Locatie

Vakantiewoning Atlantis staat in het kleine plaatsje Grächen. Dit leuke dorp ligt op een zonneplateau boven het Mattertal. Het vakantiehuis staat 24 km ten zuiden van Vist en ca. 32 km ten

zuidwesten van Brig. Grächen is een gezellig vakantieplaatsje waar het goed toeven is. U kunt leuke uitstapjes maken naar verschillende steden zoals Sion (ca. 65 km) en Sierre (ca. 50 km). De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van urenlange wandelingen. De wandeltocht vanuit Visp door het Baltschiederdal naar de Baltschiederklause of het Stockhornbivak is een wandeling waar u tijden lang niemand zult tegen komen. U bewoont het appartement op de tweede en derde etage. Deze vakantiewoning is ruim en compleet ingericht. Tegen betaling (CF 35 per week) kunt u een garage huren. Vakantiewoning Atlantis staat op een prima stek in het centrum op loopafstand van de bakkerij en restaurantjes.

Uw woning

150 m². Entree, woonkamer met zithoek, satelliet-ktv, 2 extra bedden en balkon met uitzicht op het centrum. Keuken met eethoek, 4 kookplaten, oven, magnetron, koffiezetapparaat en afwasmachine. Slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed en balkon. Badkamer met douche, wastafel en toilet; 2e badkamer met ligbad, handdouche, wastafel en toilet. 1e Etage: 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. 3e Badkamer met douche, wastafel en toilet. Ruim balkon met uitzicht op het centrum, zitmeubelen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiewoning BERGFRIEDE

Zwitserland Wallis GRÄCHEN

Locatie

In het gezellige toeristenplaatsje Grächen staat vakantiewoning Bergfriede. Dit leuke dorp ligt op een zonneplateau boven het Mattertal. Het vakantiehuis staat 24 km ten zuiden van Visp en ca. 30 km ten

noorden van het alom bekende Zermatt. Het grootste deel van het dorp is autovrij. Hiervandaan kunt u heerlijke wandeltochten en dagtrips maken. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk en dagje Sierre of Brig bezoeken, maar ook Sion behoort tot de mogelijkheden. De bakkerij en een aantal restaurantjes zijn op korte loopafstand te vinden. U bewoont het appartement op de tweede etage van dit vakantiehuis. Uw woning is netjes en compleet ingericht. Parkeren is gratis, echter kunt u tegen betaling van CF 35 per week een garage huren. Vakantiewoning Bergfriede staat heerlijk centraal in het dorpscentrum.

Uw woning

75 m². Entree via een buitentrap, woonkeuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat en groot balkon met zitmeubelen. Woon/slaapkamer met zithoek, satelliet-ktv, 2 éénpers. bedden. 2 Slaapkamers met elk 1 tweepers. bed en balkon. Grote badkamer met douche, ligbad, wastafel en toilet. Ruim balkon met zitmeubelen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen