Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Zwitserland (167)
Regio's
Wallis (99)
Plaatsen
Fiesch (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Fiesch

Hotel Schmitta In Fiesch

Zwitserland Wallis Fiesch

Hotel Schmitta ligt in het centrum van Fiesch, gelegen aan de voet van de Aletsch gletsjer. Het hotel is beroemd om zijn fundues en zijn raclette. Tevens heeft u keuze uit 24

verschillende soorten schnitzels. In het prachtige Fiestertal kunt u zeer mooie wandelingen maken. De Aletsch gletsjer is zeer zeker een bezoekje waard. In de winter kunt u in dit gebied uitstekend skiën. Er zijn zowel rood, blauw als zwarte routes. De skilift ligt op 5 minuten afstand van het hotel.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen