Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel ATICI    The BB's
Geef uw mening

Hotel ATICI The BB's

Het hotel ligt in het centrum en beschikt over kamers voor niet-rokers. Bij de receptie, die dag en nacht bezet is, bevindt zich een hotelkluis. U kunt tijdens uw verblijf in het

hotel ook gebruik maken van roomservice en een wekdienst. Het vriendelijke hotelpersoneel geeft u graag informatie over de autoverhuur in het hotel. Een parkeerplaats is snel gevonden: het hotel beschikt over gratis parkeerplaatsen.Uw kamer beschikt over tv en telefoon. Iedere kamer beschikt over een badkamer, sommige hebben ook een balkon. De kamers hebben klimaatbeheersing en beschikken over Internettoegang. Met de huurfietsen van het hotel bent u onafhankelijk - ga op ontdekkingsreis!Bij mooi weer is het terras van het restaurant bijzonder uitnodigend. Het hotel biedt een café/bistro voor kleine hapjes tussendoor.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel ATICI The BB's in Antalya, Antalya, Turkije.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Het hotel ligt in het centrum en beschikt over kamers voor niet-rokers. Bij de receptie, die dag en nacht bezet is, bevindt zich een hotelkluis. U kunt tijdens uw verblijf in het hotel ook gebruik maken van roomservice en een wekdienst. Het vriendelijke hotelpersoneel geeft u graag informatie over de autoverhuur in het hotel. Een parkeerplaats is snel gevonden: het hotel beschikt over gratis parkeerplaatsen.Uw kamer beschikt over tv en telefoon. Iedere kamer beschikt over een badkamer, sommige hebben ook een balkon. De kamers hebben klimaatbeheersing en beschikken over Internettoegang. Met de huurfietsen van het hotel bent u onafhankelijk - ga op ontdekkingsreis!Bij mooi weer is het terras van het restaurant bijzonder uitnodigend. Het hotel biedt een café/bistro voor kleine hapjes tussendoor.