Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Turkije (8)
Regio's
Antalya (1)
Plaatsen
Antalya (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Antalya

Hotel ATICI The BB's

Turkije Antalya Antalya

Het hotel ligt in het centrum en beschikt over kamers voor niet-rokers. Bij de receptie, die dag en nacht bezet is, bevindt zich een hotelkluis. U kunt tijdens uw verblijf in het

hotel ook gebruik maken van roomservice en een wekdienst. Het vriendelijke hotelpersoneel geeft u graag informatie over de autoverhuur in het hotel. Een parkeerplaats is snel gevonden: het hotel beschikt over gratis parkeerplaatsen.Uw kamer beschikt over tv en telefoon. Iedere kamer beschikt over een badkamer, sommige hebben ook een balkon. De kamers hebben klimaatbeheersing en beschikken over Internettoegang. Met de huurfietsen van het hotel bent u onafhankelijk - ga op ontdekkingsreis!Bij mooi weer is het terras van het restaurant bijzonder uitnodigend. Het hotel biedt een café/bistro voor kleine hapjes tussendoor.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen