Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Tsjechië (341)
Plaatsen
ROUDNA (3)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in ROUDNA

Huis ROUDNA

Tsjechië Zuid Bohemen ROUDNA

Locatie

Huis Roudna staat aan de rand van het gelijknamige dorpje Roudna. Het kleine plaatsje ligt 5 km van Sobeslav. Op 200 m is een meer waar u kunt zwemmen. Uw vakantiehuis ligt

17 km ten zuiden van de grote stad Tabor. Deze oude vestingstad met zijn kronkelige straatjes, ooit begonnen als centrum van de Hussietenbeweging (naar de als ketter verbrande Tsjechische kerkhervormer Hus) moet u zeker bezocht hebben. Bezienswaardig is verder de stad Jindrichuv Hradec met kasteel met rode toren uit 1220 en een gezellig marktplein met puntgevelhuizen. Vissen (met vergunning) kunt u in het riviertje Liznice. In de omgeving van uw vakantiewoning zijn gemarkeerde fiets- en wandelroutes. Bij huis Roudna beschikt u over een fijn zwembad voor en verkoelende duik.

Uw woning

45 m², B.G. Woonkamer met zithoek, eethoek, ktv, radio en open haard. Open keuken met 4 kookplaten, oven en magnetron. Badkamer met douche, wastafel en toilet. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed en zitje. Grote tuin met pergola, terras en grill.

Extra's

Zwembad Ø 3,6 m (juni-september) , tafeltennistafel.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis MALY

Tsjechië Zuid Bohemen ROUDNA

Locatie

Vakantiehuis Maly staat in een vakantiewijk buiten het dorpje Roudna. Het plaatsje ligt 15 km ten zuiden van de historische stad Tabor. Uw vakantiewoning staat op 150 m van een recreatiemeer waar

u heerlijk kunt zwemmen. U kunt leuke uitstapjes maken. Tabor is een oude vestingstad met kronkelige straatjes, ooit begonnen als centrum van de Hussietenbeweging (naar de als ketter verbrande Tsjechische kerkhervormer Hus) moet u zeker bezocht hebben. Ceske Budejovice, op ca. 45 km, is vooral bekend vanwege zijn bier en heeft een historisch centrum met marktplein met arcadeomgang, de Samson-fontein en de grote Zwarte toren (Cerná Vez). U heeft bij dit vrijstaande huis de beschikking over een garage en kano en ter plaatse kunt u twee fietsen huren. De 3e slaapkamer heeft een laag plafond en wordt bereikt via de 2e slaapkamer. Vakantiehuis Maly staat op 100 m van ZB-637.

Uw woning

60 m². Entree, woonkamer met zithoek, eethoek, open haard (insert), satelliet-ktv en directe toegang tot het terras. Open keuken met 2 kookplaten en magnetron. Badkamer met douche, wastafel en toilet. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed, tevens doorloop naar de 3e slaapkamer (laag plafond) met 1 éénpers. bed. Omheinde tuin met terras, zitmeubelen, grill en parasol.

Extra's

U beschikt over een garage en kano. Ter plaatse kunt u 2 fietsen huren (? 15 p.f.p.w.).

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Chalet SLADEK

Tsjechië Zuid Bohemen ROUDNA

Locatie

In een glooiende bosrijke omgeving ligt een gezellig villawijkje waar u chalet Sladek geheel alleen bewoont. Uw vakantiewoning staat 15 km zuidelijk van Tabor, de aantrekkelijke middeleeuwse stad waar het historische centrum

nagenoeg ongeschonden is gebleven. Deze oude vestingstad met zijn kronkelige straatjes, ooit begonnen als centrum van de Hussietenbeweging moet u zeker bezocht hebben. Ceske Budejovice, op ca. 45 km, is vooral bekend vanwege zijn bier en heeft een historisch centrum met marktplein met arcadeomgang, de Samson-fontein en de grote Zwarte toren (Cerná Vez). U bewoont een bijzonder fraai en volledig ingericht vrijstaand huis met 200 m² privé-tuin wat door hekwerk en bebossing omheind wordt. Even lekker zwemmen kunt u in het nabij gelegen meer. Vissen kunt u op 100 m van uw vakantiehuis in de rivier Luznice. Chalet Sladek staat op 100 m van ZB-636.

Uw woning

40 m². Entree, woonkamer met bankstel, satelliet-ktv, eettafel, open haard en toegang naar het terras. Open keuken met 3 kookplaten, oven en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 3 éénpers. bedden; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet.

Extra's

U beschikt over een 2e terras (overdekt), garage, tuinmeubels en grillplaats. U beschikt tevens over een kano en 2 fietsen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen