Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Tsjechië (341)
Plaatsen
KRIDA (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in KRIDA

Chalet CIHLAR

Tsjechië Zuid Bohemen KRIDA

Locatie

Chalet Cihlar is een sfeervolle jagershut welke aan de bosrand in Krida staat. Dit dorp ligt 30 km ten oosten van Pisek en 20 km ten westen van Tabor. Uw vakantiewoning staat

direct aan de rivier de Luznice. De steden Pisek en Tabor zijn beiden een bezoekje waard. De oude vestingstad Tábor met zijn kronkelige straatjes is ooit begonnen als centrum van de Hussietenbeweging (naar de als ketter verbrande Tsjechische kerkhervormer Hus). Het middeleeuwse Pisek ligt bij Moldau en heeft een stenen brug uit 1265, welke nog in originele staat is. De ligging van uw vakantiehuis is rustig en uiterst kindvriendelijk met een speelveld en water voor de deur. U beschikt over een roeiboot (? 15) en indien u wilt vissen kan de eigenaar een visvergunning voor u regelen. Rondom een speel- en ligweide die grenst aan de rivier. Chalet Cihlar is eenvoudig doch sfeervol ingericht.

Uw woning

50 m². Entree via serre met eethoek, oergezellige woonkamer met zithoek, radio, satelliet-ktv en open haard. Open keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met douche, wastafel en toilet. 1e Etage: grote slaapkamer met 3 tweepers. matrassen en 1 kinderbedje. Rondom speel- en ligweide die grenst aan de rivier.

Extra's

U bereikt uw paradijsje over 400 m hobbelpad.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen