Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Tsjechië (341)
Plaatsen
DVORISTE (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in DVORISTE

Villa VLASTA

Tsjechië Zuid Bohemen DVORISTE

Locatie

Villa Vlasta staat direct aan het recreatiemeer Dvoriste in het gelijknamige dorp. Dvoriste ligt 15 km ten noordwesten van de prachtige stad Trebon. Deze vakantiewoning staat in een villawijkje dat gelegen is

aan een groot recreatiemeer (u mag er niet vissen) met zandbodem. In Trebon vindt u honderden door kanalen met elkaar verbonden vijvers waar karpers gekweekt worden en veel watervogels (zwanen, reigers, ganzen en zelfs zeearenden) op af komen. Ceske Budejovice (Budweis) ligt op slechts 25 km. Centraal in het historische centrum ligt het grootse marktplein met arcadeomgang, de Samson-fontein en de grote Zwarte toren (Cerná Vez). U beschikt bij het meer over een privé-strandje en over een roeiboot (? 15 p.w.). Uw vakantiewoning is doelmatig ingericht: Een klein paradijsje op aarde! U kunt direct vanuit villa Vlasta het meer op.

Uw woning

60 m². Entree, woonkamer met zithoek, eethoek en satelliet-ktv. Open keuken met 4 kookplaten, oven en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 2 éénpers. bedden. 1e Etage: 2 open slaapkamers met 4 éénpers. bedden (op verzoek kan 1 extra bed geplaatst worden) en extra toilet. Onderetage: badkamer met ligbad en wastafel. 2e Apart toilet. Garage. Rondom een omsloten tuin met picknickbanken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen