Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Tsjechië (341)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Dolni Dvoriste

Gasthuis Kaliste

Tsjechië Zuid Bohemen Dolni Dvoriste

Gasthuis Kali?te is een voormalig landhuis gebouwd voor de 2e wereldoorlog en in 1993 geheel gerenoveerd en geschikt gemaakt voor gasten. Sinds begin 2005 is de familie Koks de eigenaar van het

Gasthuis. Met het Gasthuis willen ze zich richten op de mensen die willen genieten van alle mogelijkheden die Zuid Bohemen biedt, maar de drukte van de vakantieparken willen mijden. Het Gasthuis ligt boven het dorp Dolni Dvoriste op de uitlopers van het Sumava gebergte. Het Gasthuis ligt geheel vrij op een groot stuk eigen grond. Voor het Gasthuis is een terras met een onbeperkt vergezicht. U bevindt zich als gast midden in de natuur, waar ontzettend veel mogelijkheden zijn tot recreatie, zoals kanoën, mountainbiken, vissen en paardrijden. Vervelen hoeft u zich zeker niet!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen