Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Tsjechië (341)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in SKLENARICE

Vakantiewoning KUCERA

Tsjechië Reuzengebergte SKLENARICE

Locatie

Vakantiewoning Kucera staat in het dorpje Sklenarice, slechts 5 ten westen van Rokytnice nad Jizerou. Dit bergdorp is een langgerekt bergdorp dat bestaat uit Dolni(laag) en Horni(hoog) Rokytnice. Van oudsher is het

dorp bekend om zijn textielindustrie. Het marktplein is de centrale plek in het dorp en ligt in Dolni Rokytnice. Naast de nodige leuke plaatsjes is de omgeving van uw vakantiewoning verder alleen al mooi om door te wandelen en de natuur te bekijken. U bewoont de eerste etage van dit vrijstaande vakantiehuis. Uw appartement is netjes en compleet ingericht. De eigenaar woont onder u en u deelt samen met hem het zwembad. Landhuis Kucera staat op een prachtige locatie en biedt u een geweldig vrij uitzicht.

Uw woning

100 m². Entree, woonkamer met zithoek en satelliet-ktv. Keuken met 4 kookplaten, oven en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 2e slaapkamer met 3 éénpers. bedden; 3e slaapkamer met 4 éénpers. bedden. Badkamer met ligbad en wastafel. Apart toilet. Rondom speel- en ligweide, terras, zitje en vuurplaats.

Extra's

U beschikt over een zwembad (4 x 8,5 m, geoepend van 23.5. tot 19.9.).

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen