Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Tsjechië (341)
Plaatsen
PRACHOV (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in PRACHOV

Vakantiehuis OTA

Tsjechië Reuzengebergte PRACHOV

Locatie

Vakantiehuis Ota heeft een prachtige ligging in het dorp Prachov ca. 7 km ten westen van Jicín, in het hart van het Boheemse Paradijs. De meren Jinolické Rybníky liggen op slechts 800

m en de rotsen Prachovské skály op ca. 10 m van uw vakantiewoning. Het verblijf is geschikt wandelaars vanwege de prachtige omgeving van het Boheemse Paradijs. Er zijn vele andere leuke uitstapjes mogelijk zoals: Praag, Reuzengebergte, de burchten Kost en Vald?tejn, of de kastelen Hrubá Skála, Sychrov, Hrubý Rohozec, de rotsstad Prachov, Skalá. Unieke ligging direct bij de ingang naar de complex van Prachovské rotsen in het hart van het Boheemse Paradijs, ideaal voor bergbeklimmen. Kortom allerlei leuke mogelijkheden op korte afstand van uw vakantiehuis Ota.

Uw woning

30 m². B.G: Douchecabine, kamer voor fietsen. Verhoogde BG: Woonkamer met tegelkachel, KTV, slaapbank (2 noodbedden), eettafel. Open keuken met 2 kookplaten, magnetron, koelkast. Kleine slaapkamer met stapelbed en 1 éénpers. bed, toilet. Mooi overdekt terras met tuinmeubels. Omheinde tuin met parkeerplaats.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen