Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Tsjechië (341)
Plaatsen
LIBSTAT (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in LIBSTAT

Landhuis BLECHOVA

Tsjechië Reuzengebergte LIBSTAT

Locatie

Landhuis Blechova staat bovenop een heuvel, temidden van bossen en velden. U woont in het leuke plaatsje Libstat. Dit dorp ligt middenin de driehoek van Turnov, Vrchulabi, Jicin, tussen het Reuzengebergte en

het Tsjechische paradijs, een prachtig heuvellandschap. Turnov ligt op slechts 24 km van uw vakantiewoning en biedt u ruim de mogelijkheid om van de Tsjechische keuken te genieten. Het Reuzengebergte, een oud berggebied met vlakke, afgeronde toppen (hoogste top is 1602 m) en glooiende hellingen, zal u zeker verleiden tot een mooie wandeling in de mooie natuur die het gebied rijk is. Uw vakantiehuis is ruim van opzet en sober ingericht en beschikt over een parkachtige tuin. De prijs van de woning is gebasseerd op 6 personen. Elke extra persoon betaalt ter plaatse een toeslag. Landhuis Blechova biedt u naast rust, ruimte en privacy, een scala van mogelijkheden voor uitstapjes in de directe omgeving.

Uw woning

100 m²; entree, woonkamer met zithoek (tevens 1 tweepers. bed), ktv. Keuken met 4-pits gasfornuis, oven, koffiezetapparaat en eethoek. Badkamer met ligbad, douchehoek, wastafel en apart toilet. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. 1e Etage: 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed, 3e slaapkamer met 1 éénpers. slaapbank; 4e slaapkamer met 3 éénpers. bedden. Grote parkachtige tuin met zitje, parasol en vuurplaats.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen