Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Tsjechië (341)
Plaatsen
LANZOV (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in LANZOV

Watermolen HOVORKOVA

Tsjechië Reuzengebergte LANZOV

Locatie

In een prachtig heuvelachtig landschap staat deze voormalige watermolen Hovorkova. Dit sprookjesachtige vakantiehuis staat in het kleine plaatsje Lanzov, 10 km ten zuiden van Dvur Kralove. Een leuke dagtocht kunt u maken

naar het ca. 25 km verdergelegen Hradec Kralove. Praag ligt op ca. 140 km, maar behoort ook zeker tot de mogelijheden. Er is recentelijk een reconstructie uitgevoerd. De vakantiewoning is ruim 200 jaar oud, hier en daar wat laag en scheef, maar des te gezelliger. De inrichting is sfeervol en authentiek. Watermolen Hovorkova is een sfeervol, oergezellig huis, net buiten het dorp.

Uw woning

120 m². B.G. Riante entree in het hart van de watermolen met eethoek. Ruime woonkeuken met eethoek, ktv, originele tegelkachel (tevens oven) en koffiezetapparaat. Kleine, lage keuken met 4 kookplaten en bank. Badkamer met wastafel, douche en toilet . 2e Aparte toilet. Slaapkamer met 1 tweepers. bed en zitje. 1e Etage: 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Grote, omsloten tuin met terras, zitje en buitenhaard.

Extra's

Parkeerplaats voor 2 auto's bij het huis op het afgesloten erf.

Bijzonderheden

Dit is een niet-roken woning.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen