Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Tsjechië (341)
Plaatsen
BREZKA (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in BREZKA

Bungalow HYLMAROVA

Tsjechië Reuzengebergte BREZKA

Locatie

Bungalow Hylmarova staat op een kleinschalig weekend-woningenwijkje, op 200 m van een aantal bergmeertjes. Brezka ligt ca. 20 km ten zuidoosten van Turnov. Uw vakantiewoning staat in het natuurpark Cesky Raj, het

Boheems paradijs. U kunt diverse leuke uitstapjes maken. Turnov is een gezellige stad met leuke restaurants en enkele winkeltjes. Een mooi uitgangspunt voor het maken van uitstapjes door het Reuzengebergte (Krkonose), een oud berggebied met vlakke, afgeronde toppen (hoogste top 1602 m) en glooiende hellingen. U vindt in de tuin van uw vakantiehuis alle rust. Op de onderetage is een gezellige stube met zit/eethoek en open haard. Uw vakantiewoning, klein maar fijn, is netjes ingericht. Bungalow Hylmarova is een uitstekend uitgangspunt voor een geslaagde vakantie.

Uw woning

45 m². Entree via overdekt balkon, terrasje, woonkamer met zithoek, eethoek en satelliet-ktv. Kleine keuken met 2 kookplaten en koffiezetapparaat. Badkamer met bad, wastafel en toilet. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed en balkon; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Op de onderetage is een gezellige stube met zit/eethoek en open haard.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen