Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Tsjechië (341)
Plaatsen
SLOUC?N (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in SLOUC?N

Landhuis VANKOV?

Tsjechië Bohemerwoud SLOUC?N

Locatie

Landhuis Vankov? staat in het dorp Sloucin. Dit plaatsje ligt midden in het Bohemerwoud, ca. 10 km ten westen van Strakonice. In deze leuke stad kunt u een rondvlucht over de stad

maken, het stadsmuseum bezoeken, een kijkje nemen in de burcht uit 1300 na Chr. of naar het zwembad gaan. Uw vrijstaande vakantiehuis staat in een landelijke omgeving en is omgeven door maar liefst 4000 m? eigen grond. De prachtige natuur van het Bohemerwoud is uitermate geschikt voor het maken van urenlange wandelingen. In de tuin van deze vakantiewoning heeft u een zwembad voor een verkoelend bad. U bereikt uw vakantiehuis via een klein landweggetje. Er is een binnentuin en in de grote tuin achter het huis heeft u vrij uitzicht, een moestuintje en fruitbomen. Landhuis Vankov? staat aan de dorpsrand van Sloucin.

Uw woning

100 m?. Hal, woonkamer met zithoek, eethoek, satelliet-ktv, radio-cassettespeler. Grote keuken met 4 kookplaten, elektrische boiler (200 l.), koelkast (205 l.), klein vriezertje (103 l.), oven, magnetron, koffiezetapparaat, houtoven en eethoek. Badkamer met ligbad, douchecabine en 2 wastafels. Apart toilet. Slaapkamer met 2 ??npers. bedden; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 ??npers. bed; 3e slaapkamer met 2 ??npers. bedden. Binnentuin en grote tuin achter het huis met vrij uitzicht, terras, zitje, schommelbank, trampoline (3 m. doorsnee) fruitbomen, moestuintje en barbecue.

Extra's

U beschikt over een priv?-zwembad van 3,6 m ?, geopend van juni tot september, wasmachine en tafeltennistafel. In de woning is alles gelijkvloers

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen