Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Tsjechië (341)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Boheemse Woud

Villa Belá

Tsjechië Boheemse woud Skuhrov nad Belou

Villa Belá is gelegen aan de voet van het Adelaarsgebergte in het stadje Skuhrov nad Belou. Het Adelaarsgebergte ligt ongeveer 150 km ten oosten van Praag en kent een schat aan natuurlijke

en culturele rijkdom.U kunt er heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden en watersporten.'s Winters vormt de Villa een ideale uitvalbasis voor het skigebied Destne gelegen op ongeveer 12 kilomter afstand. Het skigebied biedt de langlaufer en de beginnende skiër volop winterpret.Als u tot rust wilt komen of juist een uitdagende vakantie wilt hebben kunt u terecht bij Villa Belá.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen