Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Spanje (189)
Regio's
Valencia (1)
Plaatsen
Alicante (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Alicante

Express By Holiday Inn Alicante

Spanje Valencia Alicante

Dit moderne hotel ligt slechts 10 minuten rijden van het centrum van Alicante, vlak bij tentoonstellingscentrum IFA en de Ciudad de la Luz filmstudio's. Het hotel is speciaal gerecht op zakenreizigers en

biedt kamers met internet (high-speed of Wi-Fi) en uitzicht op de Middellandse Zee. Er zijn ook vergaderzalen te huur. Begin de dag met het gratis continentale ontbijt en beëindig de dag met een maaltijd in het restaurant of een drankje in de bar in de lobby. De plaatselijke stranden zijn slechts 5 minuten rijden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen