Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Spanje (189)
Regio's
Murcia (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Almendricos

Casa Oasis

Spanje Murcia Almendricos

Casa Oasis is een verbouwde oude Cortijo (boerderij) uit de negentiende eeuw, die in 2006 geheel is gerenoveerd naar de moderne eisen van de tijd, maar met zoveel mogelijk inachtneming van de

oude situatie. Zo vindt u er kamers met heel hoge plafonds en kamers met de oude balken op 2,20 m. De inrichting straalt een echt Spaanse sfeer uit. Voor de strandliefhebber zijn er diverse stranden op slechts een half uur rijden van casa oasis. Vooral het strand van San Juan is heel mooi. Houdt u meer van de natuur dan kunt u prachtige tochten maken met de racefiets of de mountainbike. Zo kunt u o.a. naar de natuurgebieden: la Jara op 10 km; de sierra Espuña op 40 km of de sierra de Maria op 35 km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen