Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Spanje (189)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in CASTRO URDIALES

Camping DE CASTRO

Spanje Cantabrië & Asturië CASTRO URDIALES

Locatie

Camping De Castro vindt u in het leuke plaatsje Castro Urdiales. Dit dorp ligt ca. 65 km ten oosten van Santander en is één van de meest beroemde bad- en vissersplaatsen aan

de Noord-Spaanse kust. Het silhouet van dit gezellige plaatsje wordt bepaald door een middeleeuwse brug en het kasteel met gotische kerk. Naast de visvangst leeft de bevolking tegenwoordig vooral van het toerisme. Santander, de hoofdstad van Cantabrië, staat vooral bekend om haar heerlijke visgerechten, de schilderachtige haven Puerto Chico met zijn kleurrijke boten en het Cantabrisch Scheepsvaartmuseum en zijn aquarium. Deze terrassencamping heeft een receptie, een groot zwembad met kinderbad (open van half juni tot half september), bar en gemeenschappelijke wasmachines en wordt ook door veel spanjaarden bezocht. Het strand en het gezellige dorp Castro Urdiales liggen op ong. 1 km (aan de voet van de berg) en vanaf de camping loopt u zo de bergen in. Het zwembad (open van half juni tot half september) sluit een paar uur rond 14.00 uur en men is verplicht een badmuts te dragen. U bewoont één van de vrijstaande chalets op camping De Castro.

Uw woning

30 m². Woonkamer met eethoek. Open keuken met 2 kookplaten en koffiezetapparaat (percolator). Slaapkamer met 1 tweepers. bed. 2e Slaapkamer met 1 stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Overdekt terras met zitje.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen