Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Spanje (189)
Regio's
Balearen (8)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Puerto De Sóller

Hotel Aimia

Spanje Balearen Puerto de Sóller

Het Aimia Hotel is een luxe 4-sterren hotel en open sinds juli 2004. Het hotel ligt in het  plaatsje Port de Sóller aan de mooie noordwestkust van Mallorca. Het is een design hotel

en erg service gericht. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten, zoals een sauna waar u heerlijk tot rust kunt komen. In Aimia?s restaurant, Airecel, kunt u heerlijk dineren. Het hotel is op 150 meter van het zandstrand en het centrum met zijn winkels, cafes en restaurants gelegen. Het vliegveld van Palma ligt 30 km van het hotel.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen