Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Spanje (189)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Canillas De Albaida

Bed And Breakfast Posada La Plaza

Spanje Andalusië Canillas de Albaida

Hotel ŽPosada la PlazaŽis een driesterren hotel. Het is erg centraal gelegen aan een pittoresk plein met een fontein.Het is de ideale plek om het dorpsleven te ervaren, de plaatselijke bevolking te

leren kennen en een uitstekend uitgangspunt voor wandelingen.Het hotel telt negen kamers in de categorie standaard en superieur. De kamers zijn uitstekend ingericht en gedecoreerd met rustieke meubelen, mooie stoffen en schitterende terra cotta vloeren. Dit alles straalt een traditionele Andalusische sfeer uit. Samen met een persoonlijke ontvangst en omgang, maakt het uw verblijf tot een onvergetelijke ervaring.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen