Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Portugal (31)
Regio's
Madeira (2)
Plaatsen
Machico (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Machico

Hotel Dom Pedro Baía Club

Portugal Madeira Machico

Dom Pedro Baía Club Hotel is een prachtig vier sterren hotel in het vissersplaatsje Machico. Het hotel is direct gelegen aan de zee en ligt op 200 m van het centrum. Het

vliegveld van Madeira ligt op 5 min. afstand met de auto en het plaatsje Funchal op 25 km. Met de bus kunt u dit plaatsje uitstekend bereiken, een bushalte bevindt zich op 400 m van het hotel. In Machico geniet u van de nieuwe boulevard, het keienstrand, de idyllische baai en de gastvrije mensen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen