Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Polen (12)
Plaatsen
Tolkmicko (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Tolkmicko

Kadyny Country Club

Polen Ermland Mazurië Tolkmicko

Het mooie 4 sterren hotel, Kadyny Country Club, is uniek dankzij haar ligging: aan de rand van een schitterend nationaal park genaamd Kadyny Woods. Ook het strand ligt binnen handbereik. Het hotel

biedt zeer veel faciliteiten aan zoals: zwembaden(binnen en buiten!), jacuzzi, fitness centre, midgetgolf en een pool tafel waar u allemaal gratis gebruik van kunt maken.Als u wilt genieten van een aantal dagen in Polen, zal deze locatie zeker zeer geschikt voor u zijn!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen