Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Park Schönbrunn
Geef uw mening

Hotel Park Schönbrunn

Het Parkhotel Schönbrunn werd gebouwd in 1907 als verblijf voor keizer Franz Joseph I. Tegenwoordig biedt het modern comfort voor reizigers in de romantische stad Wenen. Het hotel ligt in de directe

nabijheid van het Schönbrunn Palace en is omgeven door een park. De keizerlijke ambiance van de dagen van weleer gaat hand in hand met moderne faciliteiten en vriendelijke service, wat dit tot een uniek hotel in Wenen maakt. Het hotel heeft een van laatste overgebleven klassieke balzalen van Wenen, die een unieke sfeer heeft en waar nog veel traditionele dansfeesten worden gehouden. Het centrum van de stad kunt u met de metro (U4) bereiken in ongeveer acht minuten. Het station 'Hietzing' ligt aan de overkant van de straat.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Park Schönbrunn in Wenen, Wenen, Oostenrijk.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Het Parkhotel Schönbrunn werd gebouwd in 1907 als verblijf voor keizer Franz Joseph I. Tegenwoordig biedt het modern comfort voor reizigers in de romantische stad Wenen. Het hotel ligt in de directe nabijheid van het Schönbrunn Palace en is omgeven door een park. De keizerlijke ambiance van de dagen van weleer gaat hand in hand met moderne faciliteiten en vriendelijke service, wat dit tot een uniek hotel in Wenen maakt. Het hotel heeft een van laatste overgebleven klassieke balzalen van Wenen, die een unieke sfeer heeft en waar nog veel traditionele dansfeesten worden gehouden. Het centrum van de stad kunt u met de metro (U4) bereiken in ongeveer acht minuten. Het station 'Hietzing' ligt aan de overkant van de straat.