Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Golden Tulip Wien City
Geef uw mening

Golden Tulip Wien City

Het Golden Tulip Wien City hotel is gelegen aan de rand van het centrum van Wenen, tegenover het beroemde Raimund Theater. Dit 4-sterren hotel is in 2005 helemaal gerenoveerd en teruggebracht in

de originele jaren 70 stijl. Rondom het hotel vindt u vele kleine restaurants, kroegen en een van de meest bekende winkelstraten van de stad: de Mariahilferstrasse. Bezienswaardigheden zoals "het hart van Wenen", de Stephansplaz en de Opera zijn gemakkelijk binnen 10 metrominuten te bereiken. Na een enerverende dag komt u heerlijk "thuis" in uw luxe en in retro stijl ingerichte kamer met airconditioning.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Golden Tulip Wien City in Wenen, Wenen, Oostenrijk.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Het Golden Tulip Wien City hotel is gelegen aan de rand van het centrum van Wenen, tegenover het beroemde Raimund Theater. Dit 4-sterren hotel is in 2005 helemaal gerenoveerd en teruggebracht in de originele jaren 70 stijl. Rondom het hotel vindt u vele kleine restaurants, kroegen en een van de meest bekende winkelstraten van de stad: de Mariahilferstrasse. Bezienswaardigheden zoals "het hart van Wenen", de Stephansplaz en de Opera zijn gemakkelijk binnen 10 metrominuten te bereiken. Na een enerverende dag komt u heerlijk "thuis" in uw luxe en in retro stijl ingerichte kamer met airconditioning.