Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Adagio Wien Zentrum
Geef uw mening

Adagio Wien Zentrum

Adagio Wien Zentrum is midden in het historische centrum van Wenen gelegen. Het hotel ligt vlakbij de Donau en op een steenworp afstand van vele bezienswaardigheden. In Aadgio Wien Zentrum geniet u

van het comfort van een eigen studio én kunt u gebruik maken van de sauna en fitness die het hotel rijk is. De strakke, sfeervol ingerichte studio's van Adagio Wien Zentrum zijn voorzien van telefoon, televisie, draadloos internet, airconditioning, wekdienst, kluisje, bureau, zitje, volledig ingerichte keuken met koelkast, magnetron, oven, vaatwasser, ketel en koffiezetapparaat en een badkamer met bad en/of douche, toilet en een föhn. Adagio Wien Zentrum is een prettige locatie om een bezoek te brengen aan de Oostenrijkse hoofdstad. Begin uw ontdekkingstocht bij het nabijgelegen MAK, het museum voor toegepaste kunst. Wandel verder door het mooie historische centrum en bezichtig bijvoorbeeld de gotische Stephansdom, de keizerlijke grafplaats Kapuzinergruft en het kleurrijke Hundertwasserhaus. Ook Schloss Schönbrunn mag u zeker niet missen tijdens uw citytrip in Wenen. Het paleis is een van de belangrijkste culturele erfgoederen van Oostenrijk en beschikt over een schitterende tuin. Hier treft u tevens Tiergarten Schönbrunn, de oudste dierentuin van Oostenrijk. Gaat de maag knorren? Laat u verwennen door de Weense keuken die beïnvloed is door vele culturen, zoals de Hongaarse, Slowaakse en Italiaanse. Koffieliefhebbers komen tevens aan hun trekken. Met meer dan 500 koffiehuizen heerst er in Wenen een heuse koffiecultuur. Koffie drinken is een bijzondere ervaring in het paleisachtige Central, waar beroemdheden elkaar vroeger ontmoeten. Ook in Café Hawelka, ontmoetingsplaats van kunstenaars, en Café Landtmann, ooit stamcafé van Sigmund Freud, is het bijzonder genieten een kopje (de)café.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Adagio Wien Zentrum in Wenen, Wenen, Oostenrijk.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Adagio Wien Zentrum is midden in het historische centrum van Wenen gelegen. Het hotel ligt vlakbij de Donau en op een steenworp afstand van vele bezienswaardigheden. In Aadgio Wien Zentrum geniet u van het comfort van een eigen studio én kunt u gebruik maken van de sauna en fitness die het hotel rijk is. De strakke, sfeervol ingerichte studio's van Adagio Wien Zentrum zijn voorzien van telefoon, televisie, draadloos internet, airconditioning, wekdienst, kluisje, bureau, zitje, volledig ingerichte keuken met koelkast, magnetron, oven, vaatwasser, ketel en koffiezetapparaat en een badkamer met bad en/of douche, toilet en een föhn. Adagio Wien Zentrum is een prettige locatie om een bezoek te brengen aan de Oostenrijkse hoofdstad. Begin uw ontdekkingstocht bij het nabijgelegen MAK, het museum voor toegepaste kunst. Wandel verder door het mooie historische centrum en bezichtig bijvoorbeeld de gotische Stephansdom, de keizerlijke grafplaats Kapuzinergruft en het kleurrijke Hundertwasserhaus. Ook Schloss Schönbrunn mag u zeker niet missen tijdens uw citytrip in Wenen. Het paleis is een van de belangrijkste culturele erfgoederen van Oostenrijk en beschikt over een schitterende tuin. Hier treft u tevens Tiergarten Schönbrunn, de oudste dierentuin van Oostenrijk. Gaat de maag knorren? Laat u verwennen door de Weense keuken die beïnvloed is door vele culturen, zoals de Hongaarse, Slowaakse en Italiaanse. Koffieliefhebbers komen tevens aan hun trekken. Met meer dan 500 koffiehuizen heerst er in Wenen een heuse koffiecultuur. Koffie drinken is een bijzondere ervaring in het paleisachtige Central, waar beroemdheden elkaar vroeger ontmoeten. Ook in Café Hawelka, ontmoetingsplaats van kunstenaars, en Café Landtmann, ooit stamcafé van Sigmund Freud, is het bijzonder genieten een kopje (de)café.