Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Oostenrijk (261)
Regio's
Tirol (86)
Plaatsen
Jungholz (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Jungholz

Pension Katharina

Oostenrijk Tirol Jungholz

Lang geleden oorspronkelijk gebouwd als kaasmakerij voor de enclave Jungholz. In de jaren ?50 van de twinstigste eeuw is er een stuk bijgebouwd waarna de kaasmakerij heeft plaatsgemaakt voor de basis van

het huidige pension. In de stube proeft u nog de sfeer van weleer. Midden jaren '90 van de vorige eeuw zijn de kamers opgeknapt en gemoderniseerd naar hedendaagse standaard. Dit huis is gelegen op 5 wandelminuten van de skipistes en ligt direct aan de wandel-, Nordic Walking- en fietsroutes. Jungholz is centraal bereikbaar vanaf de snelweg (A7), met de trein en per vliegtuig (luchthavens Memmingen, Stuttgart, München en Innsbruck). Jungholz en omgeving biedt u volop mogelijkheden voor sportieve ontspanning. Nordic walking, mountain biking, wandelen, golf, zwemmen etc. Vanuit het pension loopt of fietst u direct de wijde natuur in voor een onbezorgde ontspanning. Pension Katharina ligt op 10 minuten afstand van het verwarmde Jungholzer Felsenbad.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen