Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Oostenrijk (261)
Regio's
Tirol (86)
Plaatsen
Gerlos (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Gerlos

Hotel Gaspingerhof

Oostenrijk Tirol Gerlos

Hotel Gaspingerhof is een mondain, luxe en chique viersterren-deluxe-hotel; een van de mooiste en ook een van de bekendste van Gerlos. Van oudsher is het hotel geliefd bij mensen die naast een

sportieve vakantie in de bergen de luxe van een ontspannen verblijf in een goed verzorgd hotel ook belangrijk vinden. Hotel Gaspingerhof is omgeven door de prachtige bergen van Oostenrijk. Het hotel combineert oud en nieuw met comfort en gastvrijheid. Geniet van ontdekkingstochten door de bergen, bergbeklimmingen voor de hele familie, culturele wandeltochten en/of een culinaire rondleiding met een bevoegde berggids. In de winter kunt u naar de Zillertal Arena, met 160 km aan skipistes, aan de rand van de stad. U kunt ook mooie winterwandelingen maken, naar één van de 30 bars en de typische Hütten, geschikt voor jong en oud. Het hotel beschikt over een restaurant, bar en tuin. U kunt er heerlijk ontspannen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen