Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Oostenrijk (261)
Regio's
Salzburg (4)
Plaatsen
Salzburg (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Salzburg

Hotel Ramada Salzburg City Centre

Oostenrijk Salzburg Salzburg

Het hotel is gelegen nabij het treinstation op enkele minuten van de prachtige Barokstad Salzburg. De stad Salzburg bekend van haar beroemde inwoner Wolfgang Amadeus Mozart, kent vele prachtige gebouwen, straten en

haar vele muziekfestivals. Een verblijf in het hotel zorgt ervoor dat u op een comfortabele manier de stad kunt ontdekken. Het hotel beschikt namelijk over een uitgebreid wellness centrum, met onder andere een whirlpool, sauna en stoombad. Geniet van een heerlijke vakantie in het Ramada Hotel Salzburg City Centre.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Atel Lasserhof Salzburg

Oostenrijk Salzburg Salzburg

Dit gezellige familie hotel ligt in een rustig gedeelte maar toch in het midden van de stad Salzburg. Op loopafstand van het hotel vindt u theaters, kerken en musea.


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen