Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Oostenrijk (261)
Regio's
Karinthië (32)
Plaatsen
HEINFELS (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in HEINFELS

Vakantiepark HOCHPUSTERTAL

Oostenrijk Karinthië HEINFELS

Locatie

In het dorpje Heinfels vindt u vakantiepark Hochpustertal. Het kleinschalige vakantiedorp ligt in Zuid-Tirol, 5 km van de grens met Italië. De huizen op dit park zijn ten dele gebouwd van materialen

van hoge biologische kwaliteit (o.a. ongeschilderd hout). Het zijn typische ?boeren berghuizen? met elk een eigen identiteit in de vorm van middeleeuwse schilderingen en spreuken. Elke dag wordt er een programma aangeboden waarvoor u zich kunt inschrijven. Voor kinderen is er een spellen-olympiade, goud wassen, schatzoeken, indianen- en piratenparty met rafting, etc. Er is een grote overdekte kinderspeelplaats en in de tuin staan vele kinderspeeltoestellen voor gemeenschappelijk gebruik. U kunt gratis een bezoek brengen aan het overdekte en openlucht zwembad in Lienz en het vitaliteitsbad in Assling. Daarnaast kunt u gratis 1 keer per week ponyrijden, 1 uur tennis per appartement per week, 1 x familiesauna en een familie wandeling met begeleiding maken. Op het park is een kinderoppas voor kinderen vanaf 3 jaar. Tegen een vergoeding kunt u zich, buiten de vastgestelde gratis uren, aanmelden voor kinderoppas ter plaatse inclusief eten en drinken. U bewoont een appartement op de begane grond of eerste etage. Afhankelijk van de woning beschikt u over een balkon of terras. Vakantiepark Hochpunstertal is uitermate geschikt voor families met kinderen.

Uw woning

Type A, 4 pers., 35 m², B.G. of 1e etage. Woonkamer met eethoek, 2 pers. slaapbank, tegelkachel en satelliet-ktv. Open keuken met 4 kookplaten en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, dubbele wastafel. Apart toilet.

Extra's

Gratis trampoline springen, broodjesservice. Er is een pizzeria in het vakantiedorp. U kunt gebruik maken van de wasmachines en droger in de wasruimte en van de sauna (beiden tegen vergoeding).

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen