Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Plaatsen
Meerssen (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Meerssen

SamSam

Nederland ZuidLimburg Meerssen

Hotel SamSam ligt in het centrum van Meerssen. Onder het motto 'lunchen, dineren, logeren' biedt SamSam u een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Zuid-Limburg. Het hotel beschikt over een restaurant met

Frans getinte gerechten. De kamers van SamSam zijn voorzien van televisie. De badkamers beschikken over bad of douche - aan u de keuze. Vanuit Meerssen, gelegen aan de Geul, kunt u gemakkelijk van al het moois van Zuid-Limburg genieten: verken het lieflijke heuvellandschap te voet of op de fiets. En wat dacht u van een bezoek aan Maastricht: deze magnifieke stad aan de Maas biedt u een gezellige wirwar aan oude straatjes met boetieks, restaurantjes, mooie pleinen en fraaie panden. Na een verblijf in dit stukje 'buitenland in eigen land' gaat u als herboren weer naar huis.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen