Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Plaatsen
Klimmen (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Klimmen

Residence Het Dal

Nederland ZuidLimburg Klimmen

Residence Het Dal ligt aan de poort van het Zuid-Limburgse heuvellandschap tussen Heerlen en Maastricht. Tijdens uw verblijf in het nieuwe, moderne hotel bent u verzekerd van alle comfort en luxe.De ruime

kamers hebben elk een eigen balkon met fraai uitzicht. In het stijlvolle interieur treft u heerlijke fauteuils, grote bedden, ktv en een luxe badkamer aan.'s Morgens wordt u een heerlijk Limburgs ontbijt aangeboden. Het zal u hier aan niets ontbreken. Profiteer ook van al het moois dat dit unieke stukje Nederland te bieden heeft. Het Heuvelland en aangrenzende Voerstreek vormen samen een zeldzaam mooi vakantiegebied in alle jaargetijden. Goed voor eindeloos wandel- en fietsplezier. Voor een dagje shoppen of een bezoek aan een museum of galerij bent u in Maastricht, Heerlen of Aken aan het juiste adres.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen