Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Brasserie de Kroon
Geef uw mening

Hotel Brasserie De Kroon

Hotel Brasserie de Kroon ligt in het hart van het Limburgse Gulpen. In het geheel gerenoveerde statige pand, daterend uit 1910, vindt u een restaurant en een bar. Op het terras

direct aan het riviertje de Geul kunt u op een zomerse dag heerlijk relaxen. Leuk voor culinaire genieters: onder het hotel bevindt zich een winkeltje waar typisch Limburgse streekgerechten worden verkocht. De tweepersoonskamers beschikken over een tv, koffie- en theefaciliteiten en airconditioning. De badkamer is voorzien van bad en/of douche en toilet. De luxe kamers hebben als extra een zitje, de suite beschikt over een zitkamer met balkon of terras. Gulpen is een aantrekkelijk plaatsje met een schilderachtig marktplein en talrijke uitgaans- en winkelgelegenheden. En uiteraard is Limburg dé provincie om volop van natuur te genieten. Langs de meanderende riviertjes de Geul en de Gulp en tussen kleurrijke boomgaarden maakt u fantastische wandel- en fietstochten. Op een steenworp afstand van Gulpen ligt de Duitse keizerstad Aken - ook een aanrader.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Brasserie De Kroon in Gulpen, ZuidLimburg, Nederland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Hotel Brasserie de Kroon ligt in het hart van het Limburgse Gulpen. In het geheel gerenoveerde statige pand, daterend uit 1910, vindt u een restaurant en een bar. Op het terras direct aan het riviertje de Geul kunt u op een zomerse dag heerlijk relaxen. Leuk voor culinaire genieters: onder het hotel bevindt zich een winkeltje waar typisch Limburgse streekgerechten worden verkocht. De tweepersoonskamers beschikken over een tv, koffie- en theefaciliteiten en airconditioning. De badkamer is voorzien van bad en/of douche en toilet. De luxe kamers hebben als extra een zitje, de suite beschikt over een zitkamer met balkon of terras. Gulpen is een aantrekkelijk plaatsje met een schilderachtig marktplein en talrijke uitgaans- en winkelgelegenheden. En uiteraard is Limburg dé provincie om volop van natuur te genieten. Langs de meanderende riviertjes de Geul en de Gulp en tussen kleurrijke boomgaarden maakt u fantastische wandel- en fietstochten. Op een steenworp afstand van Gulpen ligt de Duitse keizerstad Aken - ook een aanrader.