Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Innercity  Dordrecht
Geef uw mening

Hotel Innercity Dordrecht

Innercity Hotel Dordrecht is een nieuw, kleinschalig hotel in het oude centrum van Dordrecht. Het hotel, dat zich in een 19e-eeuws pand bevindt, heeft een strakke en moderne uitstraling. In het hotel

vindt u een bar die smaakvol is ingericht en waar u heerlijk tot rust komt met een lekker drankje. Verder is er beperkt gratis parkeergelegenheid aanwezig op het eigen terrein (op aanvraag). De kamers van Innercity Hotel Dordrecht zijn voorzien van luxe Pullman bedden, televisie, telefoon, gratis draadloos internet, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning, bureau, zitje en badkamer met douche, toilet en föhn. Innercity Hotel Dordrecht heeft een ideale ligging op loopafstand van het treinstation en de oude binnenstad. Dordrecht is een prachtige stad om te ontdekken; met haar vele monumenten, galeries en winkels zult u zich geen moment vervelen. Kunst- en cultuurliefhebbers voelen zich aangetrokken tot deze boeiende stad vanwege de grote verscheidenheid aan ateliers, galeries, kunst- en poppodia en antiekwinkels. In het museum Huis van Gijn kunt u de bijzondere collectie en het authentieke interieur van de verzamelaar Simon van Gijn bezichtigen; meubels, kunstobjecten en speelgoed zijn enkele voorbeelden van wat u te zien krijgt. Op slechts 20km van het hotel ligt het prachtige natuurgebied De Biesbosch, een fantastische locatie voor het maken van wandelingen en fietstochten.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Innercity Dordrecht in Dordrecht, Nederland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 139,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Innercity Hotel Dordrecht is een nieuw, kleinschalig hotel in het oude centrum van Dordrecht. Het hotel, dat zich in een 19e-eeuws pand bevindt, heeft een strakke en moderne uitstraling. In het hotel vindt u een bar die smaakvol is ingericht en waar u heerlijk tot rust komt met een lekker drankje. Verder is er beperkt gratis parkeergelegenheid aanwezig op het eigen terrein (op aanvraag). De kamers van Innercity Hotel Dordrecht zijn voorzien van luxe Pullman bedden, televisie, telefoon, gratis draadloos internet, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning, bureau, zitje en badkamer met douche, toilet en föhn. Innercity Hotel Dordrecht heeft een ideale ligging op loopafstand van het treinstation en de oude binnenstad. Dordrecht is een prachtige stad om te ontdekken; met haar vele monumenten, galeries en winkels zult u zich geen moment vervelen. Kunst- en cultuurliefhebbers voelen zich aangetrokken tot deze boeiende stad vanwege de grote verscheidenheid aan ateliers, galeries, kunst- en poppodia en antiekwinkels. In het museum Huis van Gijn kunt u de bijzondere collectie en het authentieke interieur van de verzamelaar Simon van Gijn bezichtigen; meubels, kunstobjecten en speelgoed zijn enkele voorbeelden van wat u te zien krijgt. Op slechts 20km van het hotel ligt het prachtige natuurgebied De Biesbosch, een fantastische locatie voor het maken van wandelingen en fietstochten.
 Lees meer bij Weekendjeweg