Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Bastion  Dordrecht
Geef uw mening

Hotel Bastion Dordrecht

Bastion Hotel Dordrecht ligt aan de rand van Dordrecht en is een ideale locatie om de omliggende steden te ontdekken. In het hotel kunt u aan uw conditie werken in de fitness

ruimte waarna u in het restaurant geniet van een heerlijk diner. Na het eten kunt u nog een drankje doen in de bar of trekt u zich liever terug op de hotelkamer? In de lobby van het hotel staat een computer waar u gratis van het internet gebruik mag maken. Verder is het hele hotel voorzien van draadloos internet (gratis). Voor uw auto is gratis parkeergelegenheid aanwezig. De kamers van Bastion Hotel Dordrecht zijn voorzien van aparte bedden, telefoon, wekdienst, televisie met videokanaal, gratis draadloos internet, airconditioning, minibar, koffie- en theefaciliteiten, kluisje, bureau, zitje en een badkamer met douche en toilet. Vanuit Bastion Hotel Dordrecht zijn tal van uitstapjes te ondernemen. In de historische stad Dordrecht valt veel te bezichtigen en is het mogelijk om per rondvaartboot de stad te ontdekken. Slenter door de oude havens en geniet van het uitzicht op de monumentale koopmanshuizen. Neem wat tijd om te shoppen en rust daarna lekker uit in één van de vele cafés. Natuurliefhebbers zullen zich eindeloos vermaken in De Biesbosch met wandelen, fietsen, zwemmen en varen. Dit prachtige natuurgebied staat garant voor mooie natuur, rust en gezonde recreatie. Heeft u nog tijd over? Plan een dagje Rotterdam dat op een klein half uur van het hotel ligt.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Bastion Dordrecht in Dordrecht, Nederland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 168,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Bastion Hotel Dordrecht ligt aan de rand van Dordrecht en is een ideale locatie om de omliggende steden te ontdekken. In het hotel kunt u aan uw conditie werken in de fitness ruimte waarna u in het restaurant geniet van een heerlijk diner. Na het eten kunt u nog een drankje doen in de bar of trekt u zich liever terug op de hotelkamer? In de lobby van het hotel staat een computer waar u gratis van het internet gebruik mag maken. Verder is het hele hotel voorzien van draadloos internet (gratis). Voor uw auto is gratis parkeergelegenheid aanwezig. De kamers van Bastion Hotel Dordrecht zijn voorzien van aparte bedden, telefoon, wekdienst, televisie met videokanaal, gratis draadloos internet, airconditioning, minibar, koffie- en theefaciliteiten, kluisje, bureau, zitje en een badkamer met douche en toilet. Vanuit Bastion Hotel Dordrecht zijn tal van uitstapjes te ondernemen. In de historische stad Dordrecht valt veel te bezichtigen en is het mogelijk om per rondvaartboot de stad te ontdekken. Slenter door de oude havens en geniet van het uitzicht op de monumentale koopmanshuizen. Neem wat tijd om te shoppen en rust daarna lekker uit in één van de vele cafés. Natuurliefhebbers zullen zich eindeloos vermaken in De Biesbosch met wandelen, fietsen, zwemmen en varen. Dit prachtige natuurgebied staat garant voor mooie natuur, rust en gezonde recreatie. Heeft u nog tijd over? Plan een dagje Rotterdam dat op een klein half uur van het hotel ligt.
 Lees meer bij Weekendjeweg