Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Zuid Holland (320)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Oud Alblas

Bed & Breakfast De Peperhoeve

Nederland Zuid Holland Oud Alblas

Temidden van de rust, de ruimte, het groene karakter en de historische plattelands-architectuur van de Alblasserwaard vindt u Oud Alblas, een klein dorpje in de gemeente Graafstroom. Aan de lintbebouwing langs het

oude veenriviertje De Alblas liggen talrijke oude boerderijen. Een van die boerderijen is Bed & Breakfast De Peperhoeve, een grote woonboerderij uit 1915 aan de rustige Peperstraat.Met op wandelafstand de beroemde molens van Kinderdijk, aangemerkt door de Unesco als werelderfgoed. In een half uur bent u in Utrecht, in 20 minuten in Rotterdam en in 10 minuten in Dordrecht. De locatie is prachtig: landelijk, rustig en toch de bewoonde wereld binnen handbereik. U heeft een eigen entree zodat u vrij bent in komen en gaan en parkeren kan op eigen terrein.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen