Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Guesthouse Ensenada
Geef uw mening

Guesthouse Ensenada

Het 4-sterren Guesthouse Ensenada is rustig gelegen in het Zeelandse dorp Schoondijke. Vlak bij het guesthouse vindt u een mooi strand en ook een uitstapje naar Brugge is mogelijk. Daarnaast kunt u

heerlijk fietsen en wandelen door de prachtige Zeeuwse polders. Verblijf in een van de 5 authentieke kamers van Guesthouse Ensenada die allemaal een andere uitstraling hebben. Boek een overnachting in de romantische Ensenada kamer of waan u in Brugge in de Brugse suite. Alle kamers zijn standaard voorzien van een televisie, kluisje, minibar en gratis draadloos internet. Daarnaast hebben alle kamers een badkamer met een regendouche en toilet. Schuif ´s ochtends in de sfeervolle ontbijtruimte aan voor een uitgebreid ontbijt. Het Guesthouse beschikt niet over een restaurant, maar aan de kust vindt u gezellige eetgelegenheden. Neem in de zomer een duik in het verwarmde buitenzwembad van Guesthouse Ensenada. De prachtige polders, duinen en heidevelden rondom Guesthouse Ensenada vormen een prachtig decor voor een heerlijke wandel- of fietstocht. Stap op de fiets en volg de prachtige Panoramaroute waarbij u langs de kust en door de mooie polders fietst. Daarnaast komt u ook langs de vissershaven van Breskens en het prachtige Natuurpark ´t Zwin. Dit mooie Natuurpark strekt zich uit over een kustlengte van ongeveer 2,3 km in het Nederlands-Belgisch grensgebied. Voor winkelliefhebbers is een uitstapje naar de historische stad Brugge zonder meer de moeite waard. In deze pittoreske Werelderfgoedstad vindt u leuke boetiekjes, gezellige eetgelegenheden en mooie musea.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Guesthouse Ensenada in Schoondijke, Zeeuws Vlaanderen, Nederland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Het 4-sterren Guesthouse Ensenada is rustig gelegen in het Zeelandse dorp Schoondijke. Vlak bij het guesthouse vindt u een mooi strand en ook een uitstapje naar Brugge is mogelijk. Daarnaast kunt u heerlijk fietsen en wandelen door de prachtige Zeeuwse polders. Verblijf in een van de 5 authentieke kamers van Guesthouse Ensenada die allemaal een andere uitstraling hebben. Boek een overnachting in de romantische Ensenada kamer of waan u in Brugge in de Brugse suite. Alle kamers zijn standaard voorzien van een televisie, kluisje, minibar en gratis draadloos internet. Daarnaast hebben alle kamers een badkamer met een regendouche en toilet. Schuif ´s ochtends in de sfeervolle ontbijtruimte aan voor een uitgebreid ontbijt. Het Guesthouse beschikt niet over een restaurant, maar aan de kust vindt u gezellige eetgelegenheden. Neem in de zomer een duik in het verwarmde buitenzwembad van Guesthouse Ensenada. De prachtige polders, duinen en heidevelden rondom Guesthouse Ensenada vormen een prachtig decor voor een heerlijke wandel- of fietstocht. Stap op de fiets en volg de prachtige Panoramaroute waarbij u langs de kust en door de mooie polders fietst. Daarnaast komt u ook langs de vissershaven van Breskens en het prachtige Natuurpark ´t Zwin. Dit mooie Natuurpark strekt zich uit over een kustlengte van ongeveer 2,3 km in het Nederlands-Belgisch grensgebied. Voor winkelliefhebbers is een uitstapje naar de historische stad Brugge zonder meer de moeite waard. In deze pittoreske Werelderfgoedstad vindt u leuke boetiekjes, gezellige eetgelegenheden en mooie musea.