Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Hogenboom Buitenplaats Hof van Zeeland
Geef uw mening

Hogenboom Buitenplaats Hof Van Zeeland

Hogenboom Buitenplaats Hof van Zeeland ligt in het prachtige polderlandschap van de Zak van Zuid-Beveland. Met een zoetwaterplas van 10 hectare is het park een waar vissersoord. U kunt tevens prachtige tochten

maken door het schilderachtige landschap en een bezoek brengen aan leuke plaatsen in de omgeving. Bezichtig bijvoorbeeld het historische Goes of geniet van een vers visje in het oude vissersstadje yerseke. Met het Noordzeestrand op korte afstand staat Hogenboom Buitenplaats Hof van Zeeland garant voor een veelzijdig verblijf!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hogenboom Buitenplaats Hof Van Zeeland in Heinkenszand, Zeeland, Nederland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Hogenboom Buitenplaats Hof van Zeeland ligt in het prachtige polderlandschap van de Zak van Zuid-Beveland. Met een zoetwaterplas van 10 hectare is het park een waar vissersoord. U kunt tevens prachtige tochten maken door het schilderachtige landschap en een bezoek brengen aan leuke plaatsen in de omgeving. Bezichtig bijvoorbeeld het historische Goes of geniet van een vers visje in het oude vissersstadje yerseke. Met het Noordzeestrand op korte afstand staat Hogenboom Buitenplaats Hof van Zeeland garant voor een veelzijdig verblijf!