Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 De Buitenrand
Geef uw mening

De Buitenrand

De Buitenrand is een landelijk gelegen hotel in De Kwakel in Noord-Holland. Geniet van de rust en de ruimte, volg een van de wandel- of fietsroutes of maak een uitstapje naar Amsterdam

of Den Haag. Er is voor ieder wat wils in deze veelzijdige omgeving! De Buitenrand beschikt over 2 traditioneel ingerichte appartementen/kamers. Deze zijn standaard voorzien van drie tweepersoons bestedes, , televisie met dvd-speler, radio, zitje, gratis Wi-Fi, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een douche, toilet en föhn. De Buitenrand heeft geen eigen restaurant, maar laat u adviseren voor leuke restaurants in de buurt. Tegen betaling is het mogelijk om uw ontbijt in uw kamer te ontvangen. Bent u toe aan ontspanning? Boek dan een heerlijke massage of huur en fiets en verken de rustgevende omgeving. De Buitenrand ligt in een veelzijdige omgeving in de provincie Noord-Holland. Rondom het hotel zijn diverse wandel- en fietsroutes uitgestippeld die u de mooiste plekjes laten zien. Ook zijn er verschillende uitstapjes mogelijk. Bekijk bijvoorbeeld de prachtige bloemen in de Keukenhof in Lisse. Ook het Archeon in Alphen a/d Rijn is absoluut een bezoekje waard. Het Archeon is een leuk themapark waar u alles leert over de geschiedenis. Zowel jong als oud hebben hier de tijd van hun leven. Bent u op zoek naar meer cultuur of wilt u een middagje shoppen? Binnen 30 minuten bereikt u Amsterdam waar u uw slag kunt slaan!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor De Buitenrand in De Kwakel, West Vlaanderen, Nederland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
De Buitenrand is een landelijk gelegen hotel in De Kwakel in Noord-Holland. Geniet van de rust en de ruimte, volg een van de wandel- of fietsroutes of maak een uitstapje naar Amsterdam of Den Haag. Er is voor ieder wat wils in deze veelzijdige omgeving! De Buitenrand beschikt over 2 traditioneel ingerichte appartementen/kamers. Deze zijn standaard voorzien van drie tweepersoons bestedes, , televisie met dvd-speler, radio, zitje, gratis Wi-Fi, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een douche, toilet en föhn. De Buitenrand heeft geen eigen restaurant, maar laat u adviseren voor leuke restaurants in de buurt. Tegen betaling is het mogelijk om uw ontbijt in uw kamer te ontvangen. Bent u toe aan ontspanning? Boek dan een heerlijke massage of huur en fiets en verken de rustgevende omgeving. De Buitenrand ligt in een veelzijdige omgeving in de provincie Noord-Holland. Rondom het hotel zijn diverse wandel- en fietsroutes uitgestippeld die u de mooiste plekjes laten zien. Ook zijn er verschillende uitstapjes mogelijk. Bekijk bijvoorbeeld de prachtige bloemen in de Keukenhof in Lisse. Ook het Archeon in Alphen a/d Rijn is absoluut een bezoekje waard. Het Archeon is een leuk themapark waar u alles leert over de geschiedenis. Zowel jong als oud hebben hier de tijd van hun leven. Bent u op zoek naar meer cultuur of wilt u een middagje shoppen? Binnen 30 minuten bereikt u Amsterdam waar u uw slag kunt slaan!