Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Veluwe (75)
Plaatsen
Veluwe (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Veluwe

Stunt Weekend Aanbieding Veluwe

Nederland Veluwe Veluwe

De Stunt Weekend Aanbieding is een zeer scherpe voordeelprijs, die u nergens anders vindt. Een verrassend verblijf op een bestemming naar keuze én extra hoge korting. Wie wil dat niet? Maak

uw keuze uit een van de hotels van de Stunt Weekend Aanbieding op de Veluwe en geniet van een weekend in de natuur. Alle hotels beschikken over een restaurant en een bar. Parkeren is bij alle hotels gratis. De kamers in de hotels van de Stunt Weekend Aanbieding op de Veluwe beschikken over een televisie, telefoon en badkamer met douche en toilet. De Veluwe, ooit het domein van rijke landeigenaren en kasteelheren, kenmerkt zich door vaak majestueuze buitenplaatsen, landhuizen en kastelen omgeven door uitgestrekte landgoederen. Paleis Het Loo met haar barokke tuinen met vijvers en fonteinen is ongetwijfeld het bekendst. U kijkt uw ogen uit. Wie van outdoor activiteiten houdt zit prima op de Veluwe. Golfen, wandelen of nordic walking, fietsen of mountainbiken en paardrijden, het kan allemaal. Of maak eens een huifkartocht. Wist u dat ook watersporten mogelijk is? Op het Veluwemeer kunt u (catamaran)zeilen, surfen en waterskiën. Een absolute must tijdens uw weekend op de Veluwe is uiteraard een bezoek aan Nationaal Park de Hoge Veluwe. Ook hier kunt u uitgebreid wandelen en fietsen over heide- en grasvlakten of loof- en naaldbossen. Handig: bezoekers van het Nationaal Park maken gratis gebruik van een van de witte fietsen. U vindt deze bij de ingangen van het park en de diverse fietsenstallingen. Eveneens bezienswaardig in dit park is het Kröller-Müller Museum met haar omvangrijke collectie schilderijen. U ziet hier werk van onder anderen Vincent van Gogh en een schitterende beeldentuin met sculpturen van bijvoorbeeld Rodin. Natuur of cultuur, actief of juist relaxen... tijdens uw weekend op de Veluwe kunt u letterlijk alle kanten op.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 3.0/5 (1 stem)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Mystery Veluwe Bilderberg

Nederland Veluwe Veluwe

Deze Mystery Hotel-aanbieding is een verrassend scherpe voordeelprijs. Deze prijs vindt u nergens anders. Boek uw mystery verblijf in het Mystery Hotel Veluwe Bilderberg: - uw hotel blijft nog even

een verrassing - uiterlijk een week voor vertrek hoort u naar welk hotel u gaat - reserveert u binnen een week voor aankomst, dan hoort u dit zo spoedig mogelijk telefonisch of per e-mail In welk van de drie Mystery hotels Bilderberg u verblijft blijft nog even een verrassing. Ze liggen allemaal midden in de natuur. Alle hotels beschikken over een sfeervol restaurant. Ook bieden alle hotels u een zwembad en een sauna. Uw auto kunt u gratis parkeren. Alle Mystery hotels Bilderberg op de Veluwe beschikken over met zorg ingerichte kamers. Deze zijn voorzien van televisie, telefoon en badkamer met bad of douche en toilet. De Veluwe is in ieder seizoen een heerlijke bestemming voor een weekendje weg. Met name natuurliefhebbers en actievelingen kunnen hun hart ophalen. Het zuidelijke deel van de Veluwe, de Gelderse Vallei, kenmerkt zich door uitgestrekte heidevelden, landbouwgebieden en uitgestrekte landgoederen met statige kastelen en landhuizen. Een fantastische omlijsting voor wandelingen, al dan niet voorzien van Nordic Walking poles, en fietstochten. Ook paardrijden is mogelijk, onder andere op de Veluwe Trail. Uiteraard behoort een bezoek aan Nationaal Park de Hoge Veluwe tot de must do's. Ook hier kunt u (op een van de gratis witte fietsen) heerlijk fietsen langs zandverstuivingen en door bossen. Bezoek ook zeker het Kröller-Müller Museum met zijn beeldentuin of het Museonder waar u veel te weten komt over de flora en fauna op de Veluwe. Houdt u van watersport? Ook dan bent u op de Veluwe aan het juiste adres. Zo kunt u op de Randmeren kanoën, (kite)surfen, varen en zwemmen. 's Zomers bieden stranden als Strand Nulde en Strand Horst volop ruimte om van de zon te genieten. Last but not least bieden plaatsen zoals Apeldoorn, Wageningen met haar oude herenhuizen, Elburg of het monumentale stadje Hattem vermaak.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen