Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Hampshire  Mooi Veluwe
Geef uw mening

Hotel Hampshire Mooi Veluwe

Het Hampshire Hotel Mooi Veluwe is rustig gelegen aan de rand van het dorp Putten, in de provincie Gelderland. Heerlijk ontspannen kan in de sauna welke u kunt afhuren. Verder beschikt het

hotel over een restaurant, bar en Grand Café. In de zomermaanden is ook het terras opengesteld en de parkeergelegenheid is gratis. De kamers van Hampshire Hotel Mooi Veluwe zijn voorzien van telefoon, televisie, wekservice, kluis en badkamer met douche, toilet en föhn. De naam zegt het al, Hampshire Hotel Mooi Veluwe ligt in Putten op de Veluwe hetgeen garant staat voor een schitterende omgeving. Pak dan ook vooral de fiets of de wandelschoenen en ontdek wat de Veluwe allemaal te bieden heeft.Ideaal om volledig tot rust te komen. Maar er is in de omgeving nog meer te beleven. Wat dacht u bijvoorbeeld van het Dolfinarium Harderwijk of Walibi World? Een uitstapje naar het Strand Nulde is ook zeer aan te bevelen.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Hampshire Mooi Veluwe in Putten, Nederland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 99,002 dagen
Hotelspecialsonbekend€ 23,00onbekend
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (1)
Hampshire Hotel Mooi Veluwe ligt midden in het Speulder- en Sprielderbos, de ideale uitvalsbasis voor onbegrensde fiets- en wandeltochten in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland. Alle comfortabele en zonnige kamers liggen op de begane grond, in twee vrijstaande gebouwen. U hoeft alleen de deuren open te slaan om vanaf uw eigen terras te genieten van de Veluwe. De kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, televisie, telefoon en beschikken tevens over een kluisje. In de hotelkamers is het niet toegestaan te roken. Alle kamers beschikken over 2 losse bedden. In restaurant ‘De Seizoenen' kunt u 's ochtends genieten van het ontbijtbuffet en 's avonds kunt u hier terecht voor uw diner. In het ‘Grand Café Royal' kunt u terecht voor de lunch en 's avonds voor een à la carte diner. U kunt er ook voor kiezen na afloop van het diner een borreltje te drinken op het terras van het hotel. De Veluwe staat garant voor een verblijf vol verrassingen. Het natuurgebied is een betoverend stukje Nederland dat elke gedachte aan het dagelijks leven direct naar de achtergrond doet verdwijnen. De rondslingerende wandel-, fiets- en ruiterpaden bieden voldoende vertier voor iedere natuurliefhebber. U bent echter ook dicht bij een aantal dierenparken en musea.
 Lees meer bij Hotelspecials
Het Hampshire Hotel Mooi Veluwe is rustig gelegen aan de rand van het dorp Putten, in de provincie Gelderland. Heerlijk ontspannen kan in de sauna welke u kunt afhuren. Verder beschikt het hotel over een restaurant, bar en Grand Café. In de zomermaanden is ook het terras opengesteld en de parkeergelegenheid is gratis. De kamers van Hampshire Hotel Mooi Veluwe zijn voorzien van telefoon, televisie, wekservice, kluis en badkamer met douche, toilet en föhn. De naam zegt het al, Hampshire Hotel Mooi Veluwe ligt in Putten op de Veluwe hetgeen garant staat voor een schitterende omgeving. Pak dan ook vooral de fiets of de wandelschoenen en ontdek wat de Veluwe allemaal te bieden heeft.Ideaal om volledig tot rust te komen. Maar er is in de omgeving nog meer te beleven. Wat dacht u bijvoorbeeld van het Dolfinarium Harderwijk of Walibi World? Een uitstapje naar het Strand Nulde is ook zeer aan te bevelen.
 Lees meer bij Weekendjeweg
Uw weekendje weg in Hotel Hampshire  Mooi Veluwe, Bron: Hotelspecials
Uw weekendje weg in Hotel Hampshire Mooi Veluwe (Bron: Hotelspecials)
  • Hotel Hampshire  Mooi Veluwe