Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Utrecht (133)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Wijk Bij Duurstede

Hotel De Oude Lantaarn

Nederland Utrecht Wijk bij Duurstede

Hotel De Oude Lantaarn ligt in het centrum van Wijk bij Duurstede. Het hotel heeft een restaurant waar u geniet van Frans-Italiaanse gerechten. Hotel De Oude Lantaarn beschikt over 20 verzorgd ingerichte

kamers, die u bereikt via een stijle trap. De kamers hebben allemaal een eigen badkamer met douche of bad. Wijk bij Duurstede is eeuwenoud en de binnenstad is goed voor veel slenterplezier langs mooie gevels, leuke boetieks en galeries, gezellige restaurants en cafes. Natuurliefhebbers komen in de omgeving van Wijk bij Duurstede ook helemaal aan hun trekken. De kronkelende dijkweggetjes langs de Linge, uiterwaarden en weilanden met her en der boerderijen, kastelen...hier zult u zeker genieten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen